Τα μέτρα ασφαλείας με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων, αλλά με μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League.

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League. Όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι» την αναμέτρηση θα παρακολουθήσουν τριάντα άτομα από κάθε ΠΑΕ, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Επίσης, την αναμέτρηση θα παρακολουθήσουν εκατό μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα, για τα ακόλουθα:

. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

. Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν 30 άτομα από κάθε ΠΑΕ, τα ονόματα των οποίων θα είναι καταγεγραμμένα σε ονομαστικές καταστάσεις για την ταυτοποίησή τους κατά την είσοδό τους στο γήπεδο (Θ. 3).

. Τον αγώνα επίσης θα παρακολουθήσουν μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες κατόπιν σχετικής έγκρισης του ΔΣ της διοργανώτριας Αρχής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.