Μηδέν φάσεις και γκολ (video)

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε το φιλικό στα Γιάννινα ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν τις εντυπώσεις, καθώς δεν επέτρεψαν στους πρωταθλητές να κάνουν το παιχνίδι τους και να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ.
* Προβληματισμένος ο Βαλβέρδε (vid)

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε το φιλικό στα Γιάννινα ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν τις εντυπώσεις, καθώς δεν επέτρεψαν στους πρωταθλητές να κάνουν το παιχνίδι τους και να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την αρχή του αγώνα κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό και προσπάθησε να πιέσει ψηλά. Οι γηπεδούχοι το πέτυχαν ως ένα σημείο αναγκάζοντας τους “ερυθρόλευκους” να τρέξουν στα μετόπισθεν για να προλάβουν τα χειρότερα, κάτι που τελικά έκαναν. Μετά το πρώτο τέταρτο οι πρωταθλητές έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να απειλήσουν τον Θέγκρους.

Το σύνολο του Ντεμόλ προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να πιάσει στον ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού, ενώ Ντε Βινσέντι και Τζανής από τα πλάγια έβγαιναν μπροστά και βοηθούσαν στην ανάπτυξη της ομάδας τους. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι  υστερούσαν στην τελική πάσα και τη δημιουργία φάσεων. Με τον Ιμπαγάσα να αφήνει γρήγορα τη θέση του στον Φέισα λόγω τραυματισμού και τον Κατάι εκτός κλίματος,  οι “ερυθρόλευκοι” αδυνατούσαν να τροφοδοτήσουν τον Πάντελιτς, ο οποίος ήταν απελπιστικά μόνος στην επίθεση. Ο μόνος που ανησυχούσε την αντίπαλη άμυνα ήταν ο Χαβίτο και αυτό γιατί ο Ισπανός μάρκαρε ψηλά και έκλεβε μπάλες.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς γκολ, με ελάχιστες ευκαιρίες και με τα Γιάννινα να έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

Στην επανάληψη ο Ερνέστο Βαλβέρδε άλλαξε τους 10 από τους 11 παίκτες και μαζί με αυτούς άλλαξε και η εικόνα των “ερυθρόλευκων”, οι οποίοι είχαν την κατοχή, ήταν λίγο ταχύτεροι στην επίθεση, αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την καλή τους αμυντική λειτουργία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κρατούν και σχετικά εύκολα το μηδέν στα μετόπισθεν.

Ο ΠΑΣ είχε χάσει τη μάχη του κέντρου και παράλληλα την ευκαιρία να βγάζει επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Ντεμόλ άγγιξαν το 1-0 με τον Μιχαήλ στο 71′ αλλά ο παίκτης των Ιωαννίνων αστόχησε από πλεονεκτική θέση, σε μία φάση που φανέρωσε και πάλι την αδυναμία των “ερυθρολεύκων” στα στημένα.

Ο Φέισα στην πρώτη του εμφάνιση έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, σωστές τοποθετήσεις αμυντικά και σίγουρες πάσες επιθετικά. Αντίθετα ο Γέστε φανερά ανέτοιμος δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του. 

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα που αποχώρησε τραυματίας ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.  

Η εξέλιξη του αγώνα

90′ τέλος αγώνα


90′ Οικονόμου και Τζάνης στη θέση των Πάντου, Πατσατζόγλου


87′ Ο Χουτ στη θέση του Κώτσιου


83′ Ο Κηπουρός στη θέση του Φεγκρούς


83′ Σουτ Φετφατζίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι


81′ Ο Βίλα στη θέση του Λίλα 


76′ Ο Τζημόπουλος στη θέση του Μπουζίντ


71′ Φάουλ Μπεσέρα από δεξιά, ο Μιχαήλ αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι επιχείρησε να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στις διαφημιστικές πινακίδες


70′ Ο Κουέβας στη θέση του Μπακαγιόκο και ο Ανδράλας σε αυτή του Ντε Βινσέντι


62′ Σέντρα Φέισα από τα δεξιά, ο Θεγκρούζ προ του Μιραλάς απόκρουσε και ο Λίλα έδιωξε σε πλάγιο


60′ Μπεσέρα, Μιχαήλ και Γεωργίου στη θέση των Κεϊτά, Βάντερσον, Τζανής


50′ Φάουλ Γέστε, ο Θέγκρους έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε


46′ Ο Βαλβέρδε άλλαξε τους 10 από τους 11 παίκτες που τελείωσαν το πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα στην ενδεκάδα έμεινε μόνο ο Φέισα, ενώ οι υπόλοιποι δέκα είναι οι Μέγερι, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Μοδέστο, Γέστε, Μιραλάς, Γκριμπιτς, Φετφατζίδης, Μιραλάς


46′ Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου



45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου


37′ Ο Ντε Βινσέντι γύρισε προς τα πίσω, ο Κώτσιος δεν βρήκε την μπάλα, αλλά ο Θέγκρους πρόλαβε τον Πάντελιτς και έδιωξε


30′ Παιχνίδι κέντρου με τους δύο τερματοφύλακες να είναι απλά θεατές…


17′ Φάουλ Κάταϊ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι


16′ Ο Φέισα στη θέση του τραυματία Ιμπαγάσα


10′ Ο Ιμπαγάσα ένιωσε ενοχλήσεις και έφυγε για τον πάγκο


9′ Ο Χαβίτο έκλεψε την μπάλα από τον Βάντερσον και μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά. Προσπάθησε να γυρίζει στον Πάντελιτς, αλλά ο Κώτσιος έβαλε το πόδι του και έδιωξε σε κόρνερ


6′ Φάουλ του Ντε Βινσέντι, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι 


1′ Εναρξη αγώνα

Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου)

ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Θέγκρους, Πάντος, Βάντερσον, Μπουζίντ, Κειτά, Λίλα, Πατσατζόγλου, Ντε Βινσέντι, Κώτσιος, Τζανής, Μπακαγιόκο 

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Δασκαλάκης, Μανιάτης, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ριέρα, Χαβίτο, Βαλεριάνος, Κάταϊ, Μαρκάνο, Ουρτάδο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.