Ξανά για Αγκιλάρ

Την περίπτωση του διεθνούς Κολομβιανού χαφ, Άμπελ Ενρίκε Αγκιλάρ Ταπίας, ο οποίος προτάθηκε εκ νέου, εξετάζουν στον Ολυμπιακό.

Την περίπτωση του διεθνούς Κολομβιανού χαφ, Άμπελ Ενρίκε Αγκιλάρ Ταπίας, ο οποίος προτάθηκε εκ νέου, εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Ο Αγκιλάρ είχε προταθεί στις αρχές Ιουνίου αλλά τότε τους ερυθρόλευκους απασχολούσε η υπόθεση του Κάρλος Σάντσες από τη Βαλενσιέν.

Τώρα ο χαφ της Έρκουλες επανήλθε στο προσκήνιο καθώς ωρίμασαν οι συνθήκες. Ο υποβιβασμος της Έρκουλες κάνει πολυτέλεια την παρουσία του Ταπίας ενώ και επιθυμία του ίδιου είναι να αποχωρήσει καθώς δεν θέλει να αγωνιστεί στη Segunda Division.

Ο Αγκιλάρ έχει έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση του συλλόγου δηλώνοντας πως: «Εγώ θέλω να πάω σε ένα σύλλογο που θα νιώθω άνετα. Εάν πρέπει να μείνω εδώ, θα μείνω, αλλά η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμα». Ο προπονητής της Έρκουλες, Σέρχιο Φερνάντες απάντησε: «Εάν θέλει να πει κάτι σε μένα, η πόρτα είναι ανοιχτή. Επίσης δεν μπορώ να πιέσω κάποιον εάν θέλει να φύγει. Η διοίκηση του έχει βάλει μια συγκεκριμένη τιμή και γνωρίζει πως πρέπει να φέρει χρήματα».

Η διοίκηση της Έρκουλες ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στα χέρια της επίσημη πρόταση για τον Κολομβιανό μέσο. Όμως έχει αποκτήσει τον Ντιέγκο Ρίβας ως αντικαταστάτη του και είναι πρόθυμη να τον δώσει δανεικό για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.