Ο Μαχλάς υπέβαλε παραίτηση

"Σοκ" στον ΟΦΗ, καθώς παραιτήθηκε ο Νίκος Μαχλάς και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ...

“Σοκ” στον ΟΦΗ, καθώς παραιτήθηκε ο Νίκος Μαχλάς και σύσσωμα το Δ.Σ. της ΠΑΕ, μόλις λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Ο πρόεδρος και παλιός διεθνής άσος, υπέβαλε την παραίτησή του, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που εξακολουθούν να υφίστανται. Ολα δείχνουν πως αν δεν βρεθεί επενδυτής για το “καμάρι της Κρήτης”, το μέλλον προμηνύεται ζοφερό. Ωστόσο, πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που θα γίνει την Τετάρτη.

    Η ανακοίνωση που εξέδωσε η κρητική ΠΑΕ:

    «Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ έγινε απολογισμός των πεπραγμένων της διοίκησης για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

    Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Νίκος Μαχλάς υπέβαλε την παραίτηση του εξηγώντας και αναλύοντας τους προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

    Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στο Δ.Σ., τους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ, για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για να βρεθεί η ομάδα πάλι στη super league.

    Ευχαρίστησε επίσης όλους τους θεσμικούς παράγοντες και ιδιαίτερα το δήμαρχο κ. Γιάννη Κουράκη για την αμέριστη βοήθεια και συνεισφορά στην επίτευξη του στόχου.

    Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κάλεσε όλους όσους αγαπούν την ομάδα να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους στην επικείμενη γενική συνέλευση, που θα αναδείξει το νέο Δ.Σ.

    Στη συνέχεια και μετά από διαλογική συζήτηση όλα τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν το κ. Ν. Μαχλά για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα και υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε αυτούς που ενδιαφέρονται και αγαπούν την ομάδα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αυτό έμπρακτα στην γενική συνέλευση που έχει προγραμματισθεί στις 10-8-2011»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.