Έκλεισε με “πεντάρα”

Τη μεγαλύτερή του νίκη στα ως τώρα φιλικά της προετοιμασίας πέτυχε ο Ατρόμητος, με 5-1 επί της Σπόρτιστ Σβόγκε.

Αποστολή: Κυριάκος Νταμαδάκης
Τη μεγαλύτερή του νίκη στα ως τώρα φιλικά της προετοιμασίας πέτυχε ο Ατρόμητος, με 5-1 επί της Σπόρτιστ Σβόγκε. Η αντίπαλος, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, προσφερόταν και οι Περιστεριώτες δεν άφησαν την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Το 1-0 έγινε στο 32′ από σέντρα του Μπέλιτς και αυτογκόλ με κεφαλιά του Ράιτσεφ, ενώ ο νεοαποκτηθείς Σέρβος του Ατρόμητου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 41′ με δεξί σουτ εκτός περιοχής.

Οι Βούλγαροι μείωσαν στο 65′ με εύστοχη εκτέλεση του Στόεφ, το οποίο “ανακάλυψε” ο βοηθός διαιτητή. Αυτή η απόφαση προκάλεσε και την έντονη αντίδραση των ανθρώπων του Ατρόμητου, με τον Γιώργο Δώνη να γίνεται έξαλλος. Αντίδραση, ωστόσο, υπήρχε και από την ομάδα, η οποία πέτυχε τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο. Στο 71′ ο Καραμάνος σκόραρε για πρώτη φορά με το “αστέρι” με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Επστάιν, ενώ τα δύο τελευταία τέρματα πέτυχε ο Ανδρέας Τάτος ανήμερα της κλήσης του στην εθνική ομάδα.

Στο 78′ με κοντινό σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Νάστου και στο 84′ με τον ίδιο τρόπο μετά από τη δεύτερη “ασίστ” του Επστάιν στο παιχνίδι. Η βροχή που έπεφτε στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα δεν επηρέασε τους “κυανόλευκους”, που έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία τους στο Πράβετς. Αύριο, η αποστολή επιστρέφει στη βάση της, ενώ οι παίκτες έχουν ρεπό τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή.

Η σύνθεση του Ατρόμητου: Ιτάνζ (46′ Ραχιώτης), Νάστος, Τόμας (61′ Καντούτσης), Φυτανίδης (69′ Γρομητσάρης), Γιαννούλης (61′ Αργυρός), Μπάλλας (58′ Τάτος), Αθανασίου (56′ Μακρής), Πίτου Γκαρσία, Μπέλιτς (56′ Επστάιν), Μπρίτο (61′ Καραμάνος), Αναστασάκος (69′ Καϊμακαμούδης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.