Μακρής: “Είμαστε σε καλό δρόμο”

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ατρόμητο, τους στόχους και τις δυνατότητες της νέας του ομάδας μίλησε ο Γιώργος Μακρής.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ατρόμητο, τους στόχους και τις δυνατότητες της νέας του ομάδας μίλησε ο Γιώργος Μακρής. Ο 27χρονος μέσος που πήρε μεταγραφή από την Κέρκυρα στην ομάδα του Περιστερίου μετά από μία σεζόν στην οποία διακρίθηκε με τους Φαίακες, μίλησε στην εφημερίδα “Εξέδρα” για τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του.
 
Αναλυτικά, όσα είπε ο Μακρής:
 
– Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου ως τώρα από την προετοιμασία με τον Ατρόμητο;
«Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Πιστεύω οι εγκαταστάσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο και βοηθούν πολύ στο να δουλέψουμε εμείς καλύτερα. Το ευχάριστο είναι ότι δεν έχουμε και τραυματισμούς. Νομίζω ότι όλα πάνε πολύ καλά. Τα προηγούμενα αθλητικά κέντρα που ήμουν εγώ ήταν κι αυτά καλά, αλλά όχι σε τέτοιο επίπεδο».
 
– Η πρώτη σου γνώμη για το τεχνικό επιτελείο και τον τρόπο δουλειάς με τον κ. Δώνη και τους συνεργάτες του;
«Κατά κάποιον τρόπο, δεν τα περίμενα κιόλας όσα έχω συναντήσει. Ηξερα, βέβαια, που ερχόμουν και νομίζω ότι είναι ευκαιρία για μένα να δουλέψω και να βελτιωθώ. Ο προπονητής είναι κοντά σε όλους τους παίκτες, μας μιλάει συνέχεια και επαναλαμβάνω ότι είναι ευκαιρία για όλους μας να βελτιωθούμε και σε ατομικό επίπεδο».
 
– Για τα πρώτα δείγματα της ομάδας.
«Στο πρώτο φιλικό πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Σίγουρα θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».
 
– Περιμένετε και οι παίκτες πώς και πώς τα φιλικά. Θέλετε να παίξετε έναν αγώνα μετά από τόσα χιλιόμετρα.
«Ναι, σίγουρα με τα παιχνίδια φτιάχνεσαι καλύτερα και όλοι ανυπομονούμε με το που αρχίζει η προετοιμασία να παίξουμε τα φιλικά».
 
– Ετσι αφομοιώνετε καλύτερα και τις εντολές του προπονητή.
«Ολα φαίνονται μέσα στο γήπεδο κι εκεί καταλαβαίνουμε τις αδυναμίες μας και δουλεύουμε καλύτερα. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης».
 
– Οι στόχοι του Ατρόμητου ενόψει της νέας σεζόν;
«Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσει. Αυτός είναι ο βασικός στόχος και από εκεί και πέρα θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία».
 
– Υπάρχει, έστω και στο βάθος του μυαλού σας, η έξοδος στην Ευρώπη;
«Γιατί όχι; Όπως είπα και πριν, όλα φαίνονται στο γήπεδο. Αν η ομάδα πηγαίνει καλά και παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει, παιχνίδι με παιχνίδι, βήμα-βήμα νομίζω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τα πάντα. Νομίζω όλοι οι παίκτες που βρίσκονται εδώ είναι φιλόδοξοι, όλοι θέλουν να διακριθούν και θέλω να πιστεύω ότι πλέον ο Ατρόμητος δεν εφησυχάζεται. Η φανέλα του είναι βαριά. Δεν θεωρείται πλέον μικρή ομάδα και πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια».
 
– Η συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου είναι μία από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της ομάδας. Ενα γεγονός που την ανεβάζει επίπεδο.
«Σίγουρα ανεβάζει και το επίπεδο και τις προσδοκίες. Ο πήχης νομίζω είναι ψηλά και μακάρι να είμαστε καλά και να το ξεπεράσουμε. Να είναι όλα καλά στη σεζόν και να πάμε ακόμα ψηλότερα».
 
– Στην καριέρα σου έχεις αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Προέρχεσαι από μια πολύ καλή σεζόν που έπαιζες κυρίως μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς. Σε κάποια παιχνίδια, όμως, είχες πιο δημιουργικό ρόλο. Τι προτιμάς;
«Εμένα μου αρέσει να δημιουργώ, να κάνω παιχνίδι. Να μην είναι μόνο αυτό που λέμε κόφτης. Τώρα από εκεί και πέρα οπουδήποτε και να μου ζητηθεί να παίξω δίνω το 100% των δυνάμεών μου».
 
– Στην πρώτη σου παρουσία για προετοιμασία στο Καρπενήσι, βρέθηκες στο ίδιο ξενοδοχείο με την προηγούμενη ομάδα σου. Περίεργο το συναίσθημα;
«Εχω πει πάρα πολλές φορές ότι έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Κέρκυρα. Με όλα τα παιδιά είμαι φίλος και αισθάνθηκα πάρα πολύ ωραία που τους ξαναείδα εδώ από κοντά. Πλέον αγωνίζομαι σε άλλη ομάδα, όλα τα παιδιά ξέρουμε ότι είμαστε επαγγελματίες και ο καθένας προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί. Είμαι χαρούμενος που ξαναείδα τους συμπαίκτες, τους παράγοντες και όλους τους ανθρώπους της ομάδας».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.