«Σφαλιάρα» στα μάγουλα!

Ο Λεβαδειακός κέρδισε μεν τον Αστέρα Μαγούλας, με 3-2, αποκλείστηκε, όμως, από τη συνέχεια του Κυπέλλου μετά και την ήττα του, με 2-1, στο πρώτο παιχνίδι. Στο 93΄ μείωσε με τον γκολκίπερ Κασμερίδη και πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο σύλλογος της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Λεβαδειακός κέρδισε μεν τον Αστέρα Μαγούλας, με 3-2, αποκλείστηκε, όμως, από τη συνέχεια του Κυπέλλου μετά και την ήττα του, με 2-1, στο πρώτο παιχνίδι. Στο 93΄ μείωσε με τον γκολκίπερ Κασμερίδη και πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο σύλλογος της Φούτμπολ Λιγκ.

Η ήττα, με 2-1, στο πρώτο παιχνίδι από τον Αστέρα Μαγούλας, εκτός έδρας, ήταν το καμπανάκι που δεν… άκουσε ο Λεβαδειακός ενόψει του επαναληπτικού για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 απέναντι στο σύλλογο της Φούτμπολ Λιγκ, χωρίς, τελικά, να καταφέρει να κρατήσει σε καμία από τις δύο περιπτώσεις το σκορ.

Ο τερματοφύλακας Κασμερίδης μείωσε σε 3-2 στο 93΄, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα κι έστειλε στους «16» τον Αστέρα Μαγούλας αφήνοντας εκτός Κυπέλλου την ομάδας της Σούπερ Λίγκας. Οι Βοιωτοί κέρδισαν για πρώτη φορά με τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο τους, ωστόσο η επικράτηση αυτή ούτε αξίζει να μνημονευτεί, ούτε, φυσικά, να πανηγυριστεί.

Ο Καραγεωργίου παρέταξε ενδεκάδα με αρκετούς παίκτες που λογίζονται ως βασικοί και είδε την επιλογή του αυτή να δικαιώνεται σε πρώτη φάση, μια και το σκορ που ανέπτυξαν οι γηπεδούχοι σε δύο περιπτώσεις και σε καίρια χρονικά σημεία, τους χάριζε την πρόκριση από τον δεύτερο γύρο των «32».

Στο 26΄ ο Ορτέγκα άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους», με τον Ροτζέριο στο 47΄ να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στη Λιβαδειά. Ο Αστέρας έμεινε ενεργός για την πρόκριση σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, παρά το γρήγορο 2-0 κι έκανε την πρώτη «ζημιά» στο 84΄ με τον Νόνη. Το 2-1 έστελνε τη Μαγούλα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως το σουτ του Μπούστο στο 87΄ (3-1) επανέφερε τον Λεβαδειακό σε θέση πρόκρισης.

Η φάση του αγώνα έγινε, τελικά, στο 93΄ με τον Αλέξη Κασμερίδη να προωθείται σε κόρνερ των φιλοξενούμενων του Αντώνη Πριόνα, που ισοδυναμούσε και με την τελευταία φάση του ματς. Ο γκολκίπερ του Αστέρα σκόραρε με κεφαλιά και με το 3-2, που ήταν το τελικό σκορ, το κλαμπ της Φούτμπολ Λιγκ πήρε μία σπουδαία και ιστορική πρόκριση, στέλνοντας «σπίτι» της την ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Μάγκας, Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Κονέ, Σκέμπης (68΄ Νικολακάκης), Γιάντσης (81΄ Μπούστο), Μάρτινς, Μάντζιος.
Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος (64΄ Γκόγκας), Στρατομήτρος, Κοτίτσας, Νόνης, Τριάντος, Έβερετ, Κάστρο, Πολίτης, Κορνελάτος, Δημητριάδης (80′ Στρατάκης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.