Πέταξε για Αυστρία με Κουμορτζί

Η αποστολή του Πανιωνίου, αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για την Αυστρία, με τον Μπερνάρ Κουμορτζί να δίνει κανονικά το παρών.

Η αποστολή του Πανιωνίου, αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για την Αυστρία, με τον Μπερνάρ Κουμορτζί να δίνει κανονικά το παρών. Ο Γκανέζος παίκτης, την Πέμπτη είχε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας, όπου και εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τις τάξεις της. Διαφορετικά, επεσήμανε πως δεν αποκλείει τίποτα, ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Βέβαια η απαίτησή του δεν έγινε δεκτή από τους παράγοντες του συλλόγου, με αποτέλεσμα ο παίκτης να είναι μεταξύ αυτών που αναχώρησαν για το Μόναχο και με τελικό προορισμό το Σρουντζ της Αυστρίας. Ο Κουμορτζί γνώριζε, προφανώς από τον μάνατζέρ του, πως στα γραφεία του Πανιωνίου έχει φτάσει πρόταση από ομάδα της Γαλλίας για τον δανεισμό του, όμως έμαθε πως ο Πανιώνιο δεν το συζητάει καν να τον παραχωρήσει.

Στο αεροδρόμιο, δεν έγινε κάποια δήλωση, είτε από την τεχνική ηγεσία, είτε από κάποιον ποδοσφαιριστή, είναι η αποστολή αναχώρησε ντυμένη με τα ρούχα της νέας εταιρίας που ανέλαβε τον εξοπλισμό της, της Ιταλικής Τζιβόβα. Αξίζει να σημειωθεί πως στην Γερμανία θα ενσωματωθεί στην αποστολή και ένας Σέρβος παίκτης, όπου και λογικά θα αποκτηθεί από την ομάδα. Μέχρι στιγμής όμως τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.