Εξώδικα σε Ριέρα, Εστογιανόφ

Αποφασισμένος να τραβήξει στα άκρα την υπόθεση με τους Ριέρα, Εστογιανόφ είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος τους απέστειλε εξώδικα.

Αποφασισμένος να τραβήξει στα άκρα την υπόθεση με τους Ριέρα, Εστογιανόφ είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος τους απέστειλε εξώδικα. Οι δύο παίκτες δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής στην Νέα Σμύρνη, παρά το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Ο Τάκης Λεμονής τους θεωρεί αδικαιολογήτως απόντες, με αποτέλεσμα και η διοίκηση της ομάδας, που ουδέποτε τους είχε χορηγήσει άδεια, να αναγκαστεί την Τρίτη να τους αποστείλει εξώδικα, ζητώντας τους να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στις υποχρεώσεις τους. Πλέον θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο πως και οι δύο θα κληθούν σε απολογία, προκειμένου να εκθέσουν την δική τους άποψη για την αργοπορία τους.

Πλέον και για τους δύο παίκτες όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, καθώς αυτή την στιγμή τουλάχιστον, το μέλλον και των δύο στην ομάδα είναι αβέβαιο. Σε κάθε περίπτωση το καυτό καλοκαίρι στην Νέα Σμύρνη βρίσκεται στο… φόρτε του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.