“Μουδιασμένο” ξεκίνημα στην Πλατεία

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Πανιωνίου για την νέα χρονιά, είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Πανιωνίου για την νέα χρονιά, είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη. Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, δεν θα είναι επίσημη η πρώτη προπόνηση των παικτών, αλλά θα γίνει μόνο η συγκέντρωσή τους και όχι προπόνηση και αγιασμός. Οι λόγοι είναι αρκετοί. Νέοι παίκτες δεν υπάρχουν, αλλά και η ομάδα βρίσκεται εν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης της πρότασης που έχουν καταθέσει Ελληνοκύπριοι επιχειρηματίες για την απόκτηση του πακέτου των μετοχών.

Ο Τάκης Λεμονής, είχε την Τρίτη την πρώτη του συνάντηση με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου, προκειμένου να διευθετήσουν διάφορα οργανωτικά θέμα ενόψει του ξεκινήματος της προετοιμασίας και την Τετάρτη περιμένει τους παίκτες του. Οπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν και κάποιες απουσίες, ειδικά όσον αφορά στους ξένους, καθώς λόγω της απεργίας των ελεγκτρών εναέριας κυκλοφορίες αρκετές πτήσεις έχουν ακυρωθεί την Τρίτη και το ίδιο αναμένεται να γίνει την Τετάρτη. Για παράδειγμα ο Μπάλαμπαν έχει ήδη ειδοποιήσει πως δεν μπόρεσε να πετάξει την Τρίτη από το Ζάγκρεμπ για την Αθήνα, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με άλλους.

Οσον αφορά το θέμα της μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών, καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Πάντως το όλο θέμα δείχνει να οδηγείται μάλλον σε ναυάγιο, καθώς δύσκολα η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου θα εγκρίνει την πώληση της ομάδας χωρίς να έχει δει ούτε έναν από τους ενδιαφερόμενους να παρουσιάζεται μπροστά της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.