«Βλέπει» Μαργαρίτη

Στη λύση του Γιώργου Μαργαρίτη για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι πολύ πιθανό να καταλήξει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Στη λύση του Γιώργου Μαργαρίτη για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι πολύ πιθανό να καταλήξει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Σέρβος τεχνικός, δοκίμασε τον Μαργαρίτη με τους βασικούς, κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού στο Ρύσιο, μένοντας μάλιστα ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοσή του.

Ο προπονητής του Αρη θα καλύψει το κενό του τραυματία, Τριανταφυλλάκου, με τον Μπάμπη Οικονομόπουλο, δίπλα στον Παπαδόπουλο, ενώ σε περίπτωση που δεν προλάβει ο Αγκάνθο (πράγμα απίθανο) φορ θα παίξει ο Ουντότζι.

Για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, προβάδισμα έχει ο Διούδης, στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Πουλίδο-Ελσνερ παγιώνεται, με τον Ψυχογιό στο δεξί άκρο. Στις πτέρυγες, σίγουρος στα αριστερά θεωρείται ο Σταυρόπουλος, στα δεξιά δοκιμάστηκε ο Ιμπε, όμως εκεί θα παίξει ο Ουντότζι (με την επιστροφή του Αγκάνθο) και πίσω από τον επιθετικό ο Τάτος.

* Αύριο, Πέμπτη (03/10), στις 20:00, ο προπονητής της ομάδας, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, θα παραθέσει δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα («Νέα Διαγώνιος» στην περιοχή της Ν. Κρήνης).

** Με έγγραφο που απέστειλε η ΕΠΟ στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης ενημερώνει για την κλήση του Γιώργου Κτιστόπουλου στην εθνική Νέων (U-18). Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ-20 του Αρη, που θα συμμετάσχει στις προπονήσεις, καθώς και στο φιλικό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με την ομάδα Κ-19 του Πλατανιά, θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 07/10 και θα επιστρέψει στις 10/10.     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.