Διακόπηκε η Γ.Σ του Πανιωνίου

Διακόπηκε η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου καθώς ο κόσμος ζήτησε να μπουν άλλα άτομα στην επιτροπή που συζητάει με τους επενδύτες.

Διακόπηκε η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου καθώς ο κόσμος ζήτησε να μπουν άλλα άτομα στην επιτροπή που συζητάει με τους επενδύτες. Η συνέλευση θα επαναληφθεί την άλλη εβδομάδα με τον όρο ότι υπάρχει συγκεκριμένη γραπτή πρόταση από τους επενδυτές που θελουν να μπουν στη Νεοσμυρνιωτικη ΠΑΕ.

Στο ξεκίνημα της διαδικασίας ο Γεράσιμος Βεντούρης επανέλαβε την τελική πρόταση των επενδυτών που αφορά ουσιαστικά χορηγία ενός έτους και δικαίωμα για εκ νέου συζητήσεις την επόμενη χρονιά για την αγορά του πακέτου των μετοχών. Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, παραδέχτηκε πως έχει μιλήσει με τους κ.κ. Παπαλόη, Χατζηνικολάου, αλλά και ότι έχει πληροφορίες από την Κύπρος πως όντως μέλος της οικογένειας Παρασκευαΐδη είναι μεταξύ των επενδυτών.

Φαίνεται όμως πως η γενική συνέλευση δεν πείστηκε απ’ όλα αυτά, καθώς δεν υπήρχε γραπτή δέσμευση από την πλευρά των επενδυτών για τον τρόπο που θα καταβληθούν τα χρήματα, αλλά και ενώ δηλώνουν χορηγοί της ομάδας, δεν διευκρινίζουν πουθενά αν στο τέλος της επόμενης χρονιάς θα ζητήσουν πίσω κάποια από τα χρήματα που έχουν βάλει ή αν θα ζητήσουν να γίνει μετοχοποίηση του κεφαλαίου αυτού.

Αυτό πάντως που δημιούργησε άσχημη εντύπωση στον κόσμο είναι η συνεχιζόμενη άρνηση των επενδυτών να βρεθούν στην γενική συνέλευση για να αναπτύξουν το πλάνο τους. Αν δεν υπάρξει κάποια τέτοια προοπτική, τότε πολύ δύσκολα θα μπορέσει να προχωρήσει το θέμα.

Πλέον αποφασίστηκε να διακοπεί η συνέλευση, να γίνει νέα συνάντηση με τους επενδυτές και την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει γραπτή πρόταση και εγγυήσεις για τον τρόπο που θα καταβληθούν τα χρήματα στον Πανιώνιο, αλλά και τους όρους που θα υπάρχουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.