Αποδέχτηκαν τους όρους του Πανιωνίου

Ετοιμος να αλλάξει σελίδα είναι ο Πανιώνιος, καθώς οι υποψήφιοι επενδυτές αποδέχτηκαν τους όρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη.

Ετοιμος να αλλάξει σελίδα είναι ο Πανιώνιος, καθώς οι υποψήφιοι επενδυτές αποδέχτηκαν τους όρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Η συνάντηση που υπήρξε την Τρίτη μεταξύ της τριμελής επιτροπής του Ερασιτέχνη Πανιωνίου (Βεντούρης, Λογοθέτης, Γιαβάση) με την πλευρά των Ελληνοκύπριων επενδυτών, έδωσε τελικά αποτέλεσμα.

Ο όρος που τέθηκε από την διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ήταν να μπουν μεν στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ άνθρωποι των υποψήφιων επενδυτών και να παραμείνουν για έναν χρόνο, χωρίς όμως να υπάρχει και οψιόν αγοράς της ομάδας με την λήξη της χρονιάς! Ο όρος αυτός έγινε άμεσα αποδεκτός από την πλευρά των επενδυτών και πλέον αναμένεται να αποφασίσει η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη που θα λάβει χώρα την Τετάρτη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Η εξέλιξη αυτή θεωρείται και είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ο Πανιώνιος θα διατηρήσει το δικαίωμα να αποφασίσει την επόμενη χρονιά αν θα θελήσει να παραχωρηθεί το πακέτο των μετοχών του. Για να είναι θετική η απάντηση αυτή, θα πρέπει άπαντες στην Νέα Σμύρνη να βεβαιωθούν για τις προθέσεις των αγοραστών. Οι τελευταίοι έχουν μπροστά τους μία ολόκληρη χρονιά, για να δείξουν ότι όντως έχουν τα χρήματα, αλλά και την διάθεση να προσφέρουν ουσιαστικά στην ομάδα και να την βοηθήσουν να αλλάξει επίπεδο.

Πλέον η Τετάρτη 22 Ιουνίου θα είναι και η σημαντικότερη μέρα, καθώς η γενική συνέλευση των μελών του ερασιτέχνη, η οποία και θα είναι ανοικτή και στους οπαδούς της ομάδας, θα αποφασίσει για το αν αποδέχεται την είσοδο των Ελληνοκύπριων στην ΠΑΕ. Βέβαια από την στιγμή που οι τελευταίοι θα βάλουν απλώς ζεστό χρήμα στην ομάδα και δεν θα έχουν το δικαίωμα για την αγορά της, τότε θεωρείται και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα είναι και θετική και η ανταπόκριση των μελών του ερασιτέχνη και των οπαδών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.