Αναβλήθηκε το ραντεβού με τους Κύπριους

Ο Γεράσιμος Βεντούρης δεν συναντήθηκε με την πλευρά των Κύπριων επενδυτών την Παρασκευή και ίσως η συνάντηση να γίνει το Σάββατο.

Ο Γεράσιμος Βεντούρης δεν συναντήθηκε με την πλευρά των Κύπριων επενδυτών την Παρασκευή και ίσως η συνάντηση να γίνει το Σάββατο. Προς το παρών δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλά περιθώρια ελιγμών από την πλευρά των Κύπριων, καθώς ο όρος του Πανιωνίου για παρουσία εκπροσώπου τους την γενική συνέλευση της Τετάρτης 22 Ιουνίου είναι αδιαπραγμάτευτος.

Οι διαρροές από την πλευρά τους, κάνουν λόγο για απόσυρση του ενδιαφέροντός τους, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να παρουσιαστούν μπροστά στον κόσμο του Πανιωνίου, κάνοντας λόγο για… ρωμαϊκή αρένα. Βέβαια από την πλευρά τους οι οπαδοί, θεωρούν και όχι άδικα, πως είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του συλλόγου, από την στιγμή που αυτός ανήκει στον ερασιτέχνη.

Παράλληλα όμως είναι και ο όρος που έχει θέσει η πλευρά Τσακίρη, όταν και παραχώρησε τις μετοχές στον ερασιτέχνη. Πως δηλαδή για να γίνει οποιαδήποτε μεταβίβαση του μετοχικού κεφαλαίου θα πρέπει να αποφασίσει ο κόσμος της ομάδας. Κάτι λοιπόν που προς το παρών έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο την υπόθεση και δεν αποκλείεται τελικά να μην υπάρξει καμία περαιτέρω συζήτηση για το θέμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.