Χωρίς φιλάθλους στη Ριζούπολη

Δεν ζήτησε εισιτήρια για τον αγώνα της έκτης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα ο Λεβαδειακός, του οποίου οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν μεμονωμένα το ματς.

Δεν ζήτησε εισιτήρια για τον αγώνα της έκτης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα ο Λεβαδειακός, του οποίου οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν μεμονωμένα το ματς.

Αυτό προέκυψε από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων και την Αστυνομία. Όπως ενημέρωσε πάντως η διοίκηση του Απόλλωνα, θα διαθέσει δύο θύρες (6,7) για όσους φίλους του Λεβαδειακού θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Η διοίκηση της «ελαφράς ταξιαρχίας», ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για τους φιλάθλους του Απόλλωνα, θα κοστίζουν 15 και 20 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, την Κυριακή, 29/9/2013 (18:15), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος. Στη διάρκεια της σύσκεψης, η ΠΑΕ Λεβαδειακός δεν κατέθεσε αίτημα για την την παραχώρηση εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων της, η οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν μεμονωμένα τον αγώνα.

Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

1. Τα εισιτήρια για τις Θύρες 1Α, 1Β, και 2Α του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» κοστίζουν 15 ευρώ ενώ για την Θύρα Ε (VIP) κοστίζουν 20 ευρώ.

2. Η είσοδος για μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1. Στη συγκεκριμένη Θύρα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και οι γονείς (με τιμή πώλησης 15 ευρώ) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα από θέσεις στην προηγούμενη ή επόμενη σειρά καθισμάτων από αυτές των μαθητών αρκεί να ενημερώσουν σχετικά στο εκδοτήριο εισιτηρίων.

3. Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 1 και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, Κ-20 και Κ17 από τη Θύρα 2.

4. Εκδοτήρια εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργούν στις εισόδους των Θυρών 1 και 2.

5. Οι φίλοι του Λεβαδειακού που θα προσέλθουν μεμονωμένα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 6-7 με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. Η είσοδος θα γίνεται από την είσοδο της Θύρας 6 ενώ θα λειτουργήσει εκδοτήριο στην είσοδο της Θύρας 7.

6. Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.