Εντονη φημολογία, αλλά…

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για πώληση του Πανιωνίου στους Κύπριους επενδυτές, κάτι όμως που δεν μπορεί να γίνει τόσο απλά.

 Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για πώληση του Πανιωνίου στους Κύπριους επενδυτές, κάτι όμως που δεν μπορεί να γίνει τόσο απλά.
 
Κι αυτό γιατί μπορεί μεν ο πρόεδρος της ομάδας, Γεράσιμος Βεντούρης να συμφώνησε με τους Κύπριους επενδυτές, όμως ουσιαστικά την απόφαση για την πώληση της ομάδας θα πρέπει να πάρει η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Πανιωνίου.
 
Αλλωστε αυτός ήταν και ο μοναδικός όρος που είχε θέσει ο Κωνταντίνος Τσακίρης όταν και παραχώρησε τις μετοχές του δωρεάν στην διοίκηση του ερασιτέχνη. Πως δηλαδή για να πουληθεί η ομάδα, θα πρέπει να γίνει γενική συνέλευση των μελών και εκεί να αποφασιστεί αν και σε ποιον θα μεταβιβαστούν οι μετοχές.
 
Με αυτό ως δεδομένο λοιπόν, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο, να έχει συμφωνήσει ο Γεράσιμος Βεντούρης με τους Κύπριους, αλλά στην γενική συνέλευση να καταψηφιστεί το όλο θέμα και να ναυαγήσει η μεταβίβαση.
 
Σε κάθε περίπτωση, αρκετά πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν απόψε, όταν και θα λάβει χώρα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, όπου εκτός όλων των άλλων θεμάτων που απασχολούν την ομάδα, θα ενημερωθούν τα μέλη του και για τις επαφές με τους Κύπριους.
 
Οσον αφορά τώρα το θέμα του προπονητή, αυτό που “βγαίνει” από την ΠΑΕ είναι πως δεν υπάρχει κανένα θέμα παραίτησης του Τάκη Λεμονή. Ο έμπειρος τεχνικός, θα έχει συνάντηση με τον Γεράσιμο Βεντούρη, την Πέμπτη το πρωί και ίσως την Παρασκευή να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.