Ντάσιος: «Θέλουμε ανάλογη χρονιά με την περσινή»

Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο αναδείχθηκε ο Γιώργος Ντάσιος. Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα μιλώντας στο sportsioannina.gr, αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη της ομάδας της Ηπείρου, αλλα και στην δική του προσωπική απόδοση που του έδωσε τον τίτλο του MVP

Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο αναδείχθηκε ο Γιώργος Ντάσιος. Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα μιλώντας στο sportsioannina.gr, αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη της ομάδας της Ηπείρου, αλλα και στην δική του προσωπική απόδοση που του έδωσε τον τίτλο του MVP

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Ντάσιου
«Ξέραμε ότι παίζαμε με μια πολύ δύσκολη και από τις καλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, θέλαμε περισσότερο τη νίκη και σήμερα τα καταφέραμε. Είμαστε ικανοποιημένοι και από την απόδοση όλων των παικτών και από τους τρεις βαθμούς που μας φέρνουν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, που είναι και από τους κύριους στόχους μας φέτος.

Κάναμε έναν κακό παιχνίδι με την Καλλονή, θα έρθουν και τέτοια ματς κατά την διάρκεια της χρονιάς, θέλαμε να το ξεπεράσουμε γρήγορα και πιστεύω ότι σήμερα όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι της Καλλονής πίσω, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και πιστεύω από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.

Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε για υψηλή θέση, αλλά για μας σημαίνει αρκετά πράγματα, δουλεύουμε πολύ σκληρά από το καλοκαίρι και θέλουμε μια ανάλογη χρονιά με την περσινή. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, απέναντι σε μια ομάδα από τις καλύτερες του πρωταθλήματος, είναι μεγάλη η νίκη, αλλά μένουμε στην καλή απόδοση».

Για την απόδοση του: «Τα τελευταία χρόνια είχα κάποιες ατυχίες, η φετινή χρονιά όμως είναι για ‘μενα ένα στοίχημα που έχω βάλει, χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα. Αυτό το βραβείο μου δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη να συνεχίσω να κάνω καλές εμφανίσεις και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

Για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ατρόμητο: «Το πίστευα από την αρχή. Είχαμε τέτοια διάθεση και τέτοιο πάθος που από την πρώτη φάση που είδα τα παιδιά πως πιέζανε, πως πήγαιναν πάνω στην μπάλα και δεν χάναμε μονομαχίες, πίστεψα ότι θα κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.