Ζητούμενο η νίκη

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης (18:15, Novasports4) με τους Κρητικούς να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και τους Αρκάδες το πρώτο τους τρίποντο μακριά από το... σπίτι τους.

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης (18:15, Novasports4) με τους Κρητικούς να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και τους Αρκάδες το πρώτο τους τρίποντο μακριά από το… σπίτι τους.

Οι δύο ομάδες τέσσερις φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν στην Κρήτη, με τον ΟΦΗ να έχει δύο νίκες, ο Αστέρας Τρίπολης μία, ενώ ένα ματς τελείωσε ισόπαλο.

Οι Αρκάδες τη μοναδική τους νίκη την πέτυχαν στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην ιστορία τους (21/10/07) με τον Τσέζαρεκ να σκοράρει δύο φορές και ο Παντελιάδης μία. Την επόμενη σεζόν οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (1-1), ενώ στις δύο τελευταίες τους αναμετρήσεις ο ΟΦΗ πανηγυρίζει τη νίκη με 3-0 και 2-0, αντίστοιχα.

Μόνο μία από τις πέντε φορές που βρέθηκε φιλοξενούμενος ο Τσιώλης στην έδρα του ΟΦΗ, κατάφερε η ομάδα του Λαρισαίου τεχνικού να σκοράρει. Ηταν στη νίκη του Θρασύβουλου με 3-1. Από τις άλλες τέσσερις το ένα ματς τελείωσε ισόπαλο και τα τρία με νικητή τους Κρητικούς (3-0, 3-0, 2-0).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.