Το μπαλάκι στους Κύπριους

Η διοίκηση του Πανιωνίου φρόντισε να πετάξει το... μπαλάκι της πώλησης του πακέτου των μετοχών στην πλευρά των Κύπριων επενδυτών.

Η διοίκηση του Πανιωνίου φρόντισε να πετάξει το… μπαλάκι της πώλησης του πακέτου των μετοχών στην πλευρά των Κύπριων επενδυτών. Συγκεκριμένα, ζήτησε από τους υποψήφιους επενδυτές, την υπογραφή προσυμφώνουν, με το οποίο θα τους δεσμεύσει για μια σειρά από σημαντικά ζητήματα, προκειμένου να διαπιστώσει το κατά πόσο είναι διατεθειμένοι όντως να επενδύσουν στην ομάδα.

Αν αυτό το προσύμφωνο δεν υπογραφεί από τους Κύπριους, τότε τα πάντα θα τιναχθούν στον αέρα αναφορικά με αυτή την υπόθεση και πλέον η τωρινή διοίκηση θα είναι αυτή που θα συνεχίσει τον προγραμματισμό της ομάδας για την νέα περίοδο.

Στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ που έγινε την Πέμπτη, δεν συζητήθηκε καν το θέμα με την επιστολή που είχε αποστείλει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, παρά το γεγονός ότι υπήρχε και ουσιαστικά εκπρόσωπός του, ο Γιώργος Ζερβακάκος. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας επίσης, δεν πήραν καμία απόφαση σχετικά και με το προπονητικό κέντρο στο οποίο θα γίνει η προετοιμασία για την νέα περίοδο.

Πάντως Αυστρία, Γερμανία και Ιταλία είναι οι τρεις χώρες όπου έχουν προταθεί διάφορα κέντρα από τα οποία θα επιλεγεί αυτό στο οποίο θα γίνει η προετοιμασία. Περισσότερες πιθανότητες για την ώρα έχει αυτό στην Αυστρία, καθώς φαίνεται πως παρέχει όλες τις υποδομές που χρειάζονται για την προετοιμασία της ομάδας.

Στο θέμα των ανανεώσεων, όπως όλα δείχνουν σε καλό δρόμο είναι αυτή του Φανούρη Γουνδουλάκη. Ο έμπειρος παίκτης είχε ακόμα μία συνάντηση με την διοίκηση, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ομως όλα δείχνουν που δύσκολα θα αποχωρήσει από την ομάδα, στην οποία άλλωστε είναι και ο αρχηγός της.

Αντίθετα, καμία εξέλιξη δεν υπήρξε την Πέμπτη στις υποθέσεις των Κοντοέ, Γιόνσον, που επίσης λήγουν τα συμβόλαιά τους. Και οι δύο παίκτες έχουν κάνεις τις σχετικές συζητήσεις με την διοίκηση και αναμένεται τις επόμενες ημέρες θα δώσουν και τις τελικές τους απαντήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.