Ελληνας επιχειρηματίας θέλει τον Πανιώνιο

Μετά την Κυπριακή εταιρεία που κατέθεσε πρόταση για την αγορά του Πανιωνίου, στον χορό μπήκε και Ελληνας, πασίγνωστος, επιχειρηματίας.

Οι παράγοντες του Πανιωνίου έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες στο… ψάξιμο και στην μελέτη, μετά τις προτάσεις που τους έγιναν. Οι υποψήφιοι επενδυτές στην ομάδα της Νέας Σμύρνης καθημερινά αυξάνονται και είναι χαρακτηριστικό πως μετά την εταιρεία Κυπριακών συμφερόντων, για την οποία γίνεται προσπάθεια για την συλλογή στοιχείων, υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση και από επιχειρηματία που διαθέτει αλυσίδα χώρων εστίασης και αναψυχής, η οποία και περνάει από κόσκινο.

Μάλιστα στην δεύτερη περίπτωση, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον ελληνικό αθλητισμό, καθώς έχει δραστηριοποιηθεί και κατά το παρελθόν σε σύλλογο με σημαντικές επιτυχίες. Οι ίδιες πηγές τονίζουν επίσης πως η δική του περίπτωση είναι πιο εύκολο να ευδοκιμήσει, καθώς τα οικονομικά του στοιχεία είναι γνωστά ανά το Πανελλήνιο και πως σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να γίνει έρευνα για το “πόθεν έσχες” του, σε αντίθεση με την Κυπριακή εταιρεία και τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτή.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες της ανδρικής ομάδας απολαμβάνουν από την Παρασκευή την καλοκαιρινή τους άδεια. Ο Τάκης Λεμονής και το επιτελείο του βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν έφυγαν για διακοπές, καθώς τις επόμενες ημέρες θα αναλάβουν την προπόνηση της ομάδας Νέων. Στόχος είναι φυσικά να προωθηθούν κάποια από τα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτή, στην πρώτη ομάδα.

Για το λόγο αυτό θα διεξαχθούν άλλα δύο φιλικά παιχνίδια. Αντίπαλοι θα είναι ο Απόλλων Σμύρνης και ο Εθνικός Αστέρας. Οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην Νέα Σμύρνη την Τρίτη και την Παρασκευή αντίστοιχα και θα ξεκινήσουν στις 17:00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.