Προς πώληση ο Πανιώνιος

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Πανιωνίου από ελληνοκύπριους επιχειρηματίες.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Πανιωνίου από ελληνοκύπριους επιχειρηματίες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Γεράσιμος Βεντούρης βρίσκεται σε επαφές με την συγκεκριμένη πλευρά και χειρίζεται αποκλειστικά τις διαπραγματεύσεις, προσπαθώντας να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για τον Πανιώνιος.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ένταξη του Νίκου Χρηστίδη στο ΔΣ της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ήταν το πρώτο βήμα για την είσοδο στην ομάδα επενδυτών που έχουν σχέση με τον Γιώργο Κατσιφαράκη. Μέχρι στιγμή δεν υπάρχει κάτι οριστικό και στη Νέα Σμύρνη κρατούν χαμηλούς τόνους, πριν ολοκληρωθούν οι επαφές και υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Στα αγωνιστικά, ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στη φιέστα της ομάδας της Football League για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Super League. Ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχή σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, προκειμένου να δει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.