Πήγε… Πλατεία ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να μην πήγε στην Κύπρο με τον Ολυμπιακό, πήγε όμως μέχρι την... Νέα Σμύρνη για το φιλικό του Πανιωνίου με τον Φωστήρα.

Ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να μην πήγε στην Κύπρο με τον Ολυμπιακό, πήγε όμως μέχρι την… Νέα Σμύρνη για το φιλικό του Πανιωνίου με τον Φωστήρα. Δεν πέρασαν άλλωστε παρά μόνο λίγες ημέρες που με τον Πανιώνιο πανηγύρισε την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, μετά από έναν -και δικό του- εκπληκτικό δεύτερο γύρο.

Ο διεθνής επιθετικός κατάφερε να κερδίσει πολλές συμπάθειες στην Νέα Σμύρνη και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να δει τους… πρώην συμπαίκτες του από κοντά αγωνιζόμενους κόντρα στον Φωστήρα. Ο Μήτρογλου έφτασε στο γήπεδο μαζί με τον κολλητό του, Δημήτρη Σιόβα (με τον οποίο γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία σε όλες τις εθνικές ομάδες, πριν ακόμα γίνουν συμπαίκτες στον Πανιώνιο) και κάθισε κατά την διάρκεια του αγώνα στον πάγκο που χρησιμοποιεί ο τέταρτος διαιτητής.

Πριν από το ματς τα είπε για λίγο με τον Μπόσκο Μπάλαμπαν (φωτό), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχε για παρέα του τον Φανούρη Γουνδουλάκη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, αρκετά πιτσιρίκια του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του, όπως και παίκτες του Φωστήρα.

Ο Κώστας Μήτρογλου μάλιστα, δεν έχει κρύψει πως αν παραμείνει στην Ελλάδα και δεν βρει θέση ούτε στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά και δεν μπορέσει να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, θα ήθελε να αγωνιστεί και την νέα περίοδο με την φανέλα του Πανιωνίου. Αυτό πάντως είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.