Αποχώρησε η Φενέρ από το Σούπερ Καπ με τη Γαλατασαράι (video)

Σε… παρωδία εξελίχθηκε, όπως αναμενόταν, ο τελικός του τουρκικού Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Γαλατάσαράι και τη Φενέρμπαχτσε, καθώς η Φενέρ αποχώρησε από το γήπεδο!

Σε… παρωδία εξελίχθηκε, όπως αναμενόταν, ο τελικός του τουρκικού Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Γαλατάσαράι και τη Φενέρμπαχτσε, καθώς η Φενέρ αποχώρησε από το γήπεδο!

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στην προημιτελική φάση του Europa Conference League, παρατάχθηκε με την ομάδα Νέων, κάτι που είχε ανακοινώσει η διοίκηση της και αμέσως μετά το γκολ που δέχθηκε από τον Ικάρντι στα 50 δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα, πήρε εντολή από τον προπονητή της Κ19, Ζεκί Μουράτ Γκιουλέ και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο!

Ο διαιτητής Βολκάν Μπαγαρσλάν περίμενε για λίγα λεπτά και αφού σιγουρεύτηκε ότι δεν θα επέστρεφαν οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε, σφύριξε την… πρόωρη λήξη του ματς, ενώ οι παίκτες της Γαλατασαράι άρχισαν να πανηγυρίζουν μαζί με τους οπαδούς τους.

Πλέον ο λόγος ανήκει στην Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η οποία θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα και για την τιμωρία της Φενέρμπαχτσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.