Σπέτσια – Μπάρι 1-0: Βαθμολογική «ανάσα» με Βέρντε! (highlights)

Η Σπέτσια πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν με γκολ του Ντάνι Βέρντε!

Η Σπέτσια έψαχνε εδώ και καιρό την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα καθώς είχε να κερδίσει από τις 13 Μαΐου του 2023, όταν είχε επικρατήσει της Μίλαν. Βέβαια αυτό έγινε…πέρυσι όταν ακόμη οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν στην Serie A.

Σε ματς με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, οι ευκαιρίες δεν έλειπαν στο πρώτο ημίχρονο.

Αμφότερες δημιούργησαν ευκαιρίες τις οποίες ωστόσο δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν ώστε να σκοράρουν. Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο για την Μπάρι ήρθε με τον Ηλία Κουτσουπιά, που με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζουτ.

Λύτρωση με Βέρντε!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χριστόφ με κεφαλιά μετά από κόρνερ, ανάγκασε τον Μπρένο να πέσει και να σώσει την ομάδα του, ωστόσο χτύπησε το κεφάλι του στο δοκάρι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο νεαρός βραζιλιάνος τερματοφύλακας να ζαλιστεί και τελικά να αντικατασταθεί μερικά λεπτά αργότερα.

Ο Κασάτα που είχε περάσει ως αλλαγή, κέρδισε την μπάλα στο 84, έκανε πλασέ η κόντρα ευνόησε τον Βέρντε που πλάσαρε εύστοχα για να κάνει το 1-0 πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ για δεύτερο διαδοχικό ματς! Η Σπέτσια έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 94, όταν αποβλήθηκε αντικρίζοντας για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα ο Ζουρκόφσκι, που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή.

Σπέτσια: Ζουτ, Νικολάου, Αμιάν, Χριστόφ, Μπαντινέλι, Εσπόζιτο Σ. Ελία, Κούντα(68΄Κασάτα), Βέρντε(89΄Κρόλις), Αντονούτσι(74΄Ζουρκόφσκι), Φ. Εσπόζιτο.

Μπάρι: Μπρένο(60΄Πισάρντο) Ντι Τσέζαρε, Βίκαρι, Ρίτσι, Ντορβάλ, Μάιτα, Μπενάλι, Κουτσουπιάς(67΄Εντζούμα), Αράμου(68΄Μορακιόλι), Άσικ(86′ Μπελόμο), Νάστι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.