Τζένοα – Μπάρι 4-3: Ματσάρα, γκολάρες και πάρτι ανόδου (hls)


Σ’ ένα παιχνίδι που δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον Τζένοα και Μπάρι χάρισαν σπουδαίο θέμα και 7 γκολ, με τα 6 απ’ αυτά να είναι για Top10.

Η Τζένοα επικράτησε της Μπάρι με 4-3 και έκλεισε μία σεζόν εξαιρετική, που της δίνει την απευθείας άνοδο στην Sirie Α με τον καλύτερο τρόπο. Από την άλλη η Μπάρι θα έχει την δική της ευκαιρία να πάρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν.

Το 1-0 έγινε στο 12ο λεπτό από τρομερό σουτ του Σαμπέλι, για να γίνει το 1-1 με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Εσπόζιτο. Η Τζένοα πήρε “κεφάλι” και πάλι στο σκορ στο 34′ με απίθανο τελείωμα του Γκουόντμουνσον.

Στο δεύτερο μέρος το σόου των απίθανων γκολ συνεχίστηκε με τον Μπενεντέτι να εκτελεί με οβίδα τον Μαρτίνες για το 2-2 στο 68′. Ο Εκουμπάν με τον ίδιο τρόπο στο 75′ ο Εκουμπάν. Το 3-3 ήρθε για την Μπάρι με εξίσουν εντυπωσιακό σουτ του Σεντίρα στο 86ο λεπτό, το κερασάκι στην τούρτα της νίκης για τους γηπεδούχους ήρθε στο 4ο λεπτό του έξτρα χρόνου, όταν η Τζένοα κέρδισε πέναλτι και πήρε, όπως αναμενόταν, την ευθύνη της εκτέλεσης ο Ντομένικο Κρίστο ο οποίος στα 36 του χρόνια, και με… μία ζωή στη Γένοβα, σκόραρε, έκανε το 4-3, το ματς τελείωσε αμέσως και γνώρισε την αποθέωση.

Βραβεύτηκε για τις συμμετοχές του και το πάρτι ανόδου είχε ήδη αρχίσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.