Παρουσιάστηκε ο Γκρέκο

Την πρώτη του προπόνηση με τη Λιβόρνο έκανε την Τετάρτη ο Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα.

Την πρώτη του προπόνηση με τη Λιβόρνο έκανε την Τετάρτη ο Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα.

Ο Ιταλός πρώην μέσος του Ολυμπιακού, τόνισε ότι αποτελούσε επιθυμία του να επιστρέψει στη Σέριε Α και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα βοηθήσει τους νεοφώτιστους της κατηγορίας να πετύχουν τους στόχους τους.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Σπινέλι που με ήθελε στην ομάδα. Για μένα είναι μία μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία. Έρχομαι στη Λιβόρνο μετά από μία θετική χρονιά στο εξωτερικό, αλλά τώρα θέλω να ενσωματωθώ ξανά στην κορυφαία κατηγορία της χώρας μας. Αυτό που με ικανοποίησε πιο πολύ ήταν η ισχυρή επιθυμία της Λιβόρνο να με αγοράσει, κάτι που το ήθελε για καιρό.

Θέτω εαυτόν στη διάθεση του προπονητή με την επίγνωση ότι εδώ υπάρχει ήδη ένα πολύ καλό γκρουπ που κατέκτησε έναν εξαιρετικό στόχο όπως την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σέριε Β. Έχω παίξει όλους τους ρόλους στη μεσαία γραμμή, είμαι εδώ για να πάω καλά, γνωρίζω αρκετούς συμπαίκτες μου και αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ καλύτερα. Είναι ίσως σημάδι της μοίρας ότι παίζουμε με την πρώην ομάδα μου Ρόμα την πρώτη αγωνιστική», είπε ο Γκρέκο κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των «αμαράντο» Ντάβιντε Νικόλα πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι εμείς θέλαμε τον Γκρέκο και ο Γκρέκο ήθελε εμάς. Μας έδειξε αμέσως ότι θα προσαρμοστεί στο ρόστερ και τα πρώτα του λόγια το επιβεβαιώνουν. Έπαίξε σε ένα δύσκολο και απαιτητικό σωματικά πρωτάθλημα όπως το ελληνικό και στη Ρόμα είχε για συμπαίκτες του πρωταθλητές κόσμου. Ο Γκρέκο θα μας φέρει τη σωστή δόση εμπειρίας και ο στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.