«Οδυνηρή απόφαση» για Ρόσι

Ο πρόεδρος της Παλέρμο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καθόλου εύκολη η απόφασή του να προχωρήσει στην απόλυση του Ντέλιο Ρόσι.

Ο πρόεδρος της Παλέρμο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καθόλου εύκολη η απόφασή του να προχωρήσει στην απόλυση του προπονητή της ομάδας Ντέλιο Ρόσι. Πρόσθεσε όμως ότι επρόκειτο για μία επιλογή απαραίτητη, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα του προηγούμενου διαστήματος. Στη θέση του Ρόσι προσλήφθηκε ο Σέρσε Κόσμι.
 
«Για την ώρα, αποφάσισα την απόλυση του Ρόσι και την πρόσληψη του Κόσμι», ανέφερε σε συνέντευξή του ο Τζαμπαρίνι. «Ηταν μία οδυνηρή απόφαση, αλλά ταυτόχρονα και απαραίτητη, βασισμένη στο γεγονός ότι παραχωρήσαμε υπερβολικά πολλά γκολ στους αντιπάλους μας. Αισθάνθηκα ότι αυτά τα γκολ τα παραχώρησα εγώ ο ίδιος προσωπικά και όχι η Παλέρμο. Ξέρω ότι δεν είμαι εύκολος άνθρωπος, αλλά καταλαβαίνω ορισμένα πράγματα για το ποδόσφαιρο και παρακολουθώντας ξανά τους αγώνες μας, αντιλήφθηκα ότι έγιναν λάθη από τον προπονητή. Μίλησα πολλές φορές με τον Ρόσι, αλλά δεν με άκουσε. Επρεπε λοιπόν να γίνει η αλλαγή», πρόσθεσε.
 
Αναφερόμενος στην πρόσληψη του Κόσμι, είπε ότι η περίοδος μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι δοκιμαστική. «Η πρόκληση για τον νέο προπονητή είναι να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του κυπέλλου ή στην εξασφάλιση του Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου. Αν πάει καλά, μπορεί να παραμείνει και στο μέλλον. Εχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει», κατέληξε ο Τζαμπαρίνι.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.