Ανιέλι: “Νίκες μέχρι το τέλος”

Την άποψη ότι η κούραση των παικτών από το ντέρμπι με την Ιντερ ήταν η αιτία για την ήττα από τη Λέτσε εξέφρασε ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι.

Την άποψη ότι η κούραση των παικτών από το ντέρμπι με την Ιντερ ήταν η αιτία για την ήττα από τη Λέτσε εξέφρασε ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι. Ο ισχυρός άνδρας της «Μεγάλης Κυρίας» επέμεινε όμως ότι η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να νικήσει και στα 12 εναπομείναντα παιχνίδια του φετινού ιταλικού πρωταθλήματος.

«Ολοι είμαστε απογοητευμένοι μετά την ήττα από τη Λέτσε. Το μισό γήπεδο προσπαθούσε να μας υποστηρίξει και εμείς τους δώσαμε μία κακή παράσταση», δήλωσε το αφεντικό της Γιουβέντους στην «TuttoSport».

«Επαιξαν οι ίδιοι που πιο πριν είχαν αντιμετωπίσει την Ιντερ και είναι πιθανό, όντας πνευματικά κουρασμένοι να μη διάβασαν σωστά το ματς με τη Λέτσε. Τώρα, πρέπει να κοιτάξουμε έναν – έναν τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, αρχίζοντας με την Μπολόνια. Το επιτελείο μας πιστεύει ακόμα ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε καθορίσει αρχικά, αλλά αυτό απαιτεί συνεχόμενες νίκες στα 12 ματς για να ανέβουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην κατάταξη», εξήγησε ο Ανιέλι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.