Νίκη Τσάμπιονς Λιγκ για τη Νάπολι

Την περασμένη Τρίτη η Νάπολι αποκλείστηκε από τους «6» του Τσάμπιονς Λιγκ, απόψε κέρδισε την Ίντερ με το εντυπωσιακό 4-2 και έκανε ένα βήμα παραπάνω για να συμμετάσχει στη διοργάνωση και την επόμενη σεζόν.

Την περασμένη Τρίτη η Νάπολι αποκλείστηκε από τους «6» του Τσάμπιονς Λιγκ, απόψε κέρδισε την Ίντερ με το εντυπωσιακό 4-2 και έκανε ένα βήμα παραπάνω για να συμμετάσχει στη διοργάνωση και την επόμενη σεζόν. Οι «νερατζούρι» πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την ήττα στο «Σαν Πάολο», πρώτη μετά από 9 σερί παιχνίδια στις δύο διοργανώσεις που συμμετέχουν.

Ο μόνιμος σκόρερ των «παρτενοπέι», Γκονσάλο Ιγκουαΐν, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ μόλις στο 9′. Η Ίντερ ισοφάρισε με τον Καμπιάσο στο 35′ σε ένα τελευταίο δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο, όπου το ματς φούντωσε κανονικά. Τα γκολ των Αργεντίνων ακολούθησαν δύο τέρματα της Νάπολι με τους Μέρτενς (39′), Τζεμάιλι (41′), ενώ το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 3-2 χάρη σε τέρμα του Ναγκατόμο στις καθυστερήσεις.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μέρος και ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στο 71′, όταν ο Ρίκι Άλβαρες άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες. Ο Καγεχόν στο 81′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και για δεύτερο σερί ματς έκλεισε το σκορ, το οποίο είχε ανοίξει ο Ιγκουαΐν. Ο Πάντεφ στις καθυστερήσεις δεν κατάφερε να νικήσει τον Χαντάνοβιτς από την άσπρη βούλα και έχασε μοναδική ευκαιρία για ένα πέμπτο γκολ.

Νάπολι (Μπενίτεθ): Ράφαελ, Ρεβεγέρ (90’+1′ Πάντεφ), Αλμπιόλ, Φερνάντες, Τζεμάιλι, Μάτζιο, Ινλέρ, Ιγκουαΐν (78′ Μπεχράμι), Μέρτενς (85′ Αρμέρο), Καγεχόν, Ινσίνιε

Ίντερ (Ματζάρι): Χαντάνοβιτς, Ζόναθαν, Ρολάντο, Καμπανιάρο (82′ Ικάρντι), Ναγκαμότο, Ρανόκια, Καμπιάσο, Γκουαρίν, Άλβαρες, Ταϊντέρ (61′ Κόβατσιτς), Παλάσιο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.