Ο Ερνάνες στηρίζει Πέτκοβιτς

Τη στήριξή του εξέφρασε ο Ερνάνες στον προπονητή της Λάτσιο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από μερίδα φιλάθλων μετά το 0-0 με την Τράμπζονσπορ.

Τη στήριξή του εξέφρασε ο Ερνάνες στον προπονητή της Λάτσιο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από μερίδα φιλάθλων μετά το 0-0 με την Τράμπζονσπορ.

Οι «λατσιάλι» έμειναν στη λευκή ισοπαλία με τους Τούρκους την Πέμπτη στο «Ολίμπικο» και έμειναν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους στο Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που δυσαρέστησε αρκετούς «τιφόζι».

Όχι όμως και τον Ερνάνες, ο οποίος με μία ενθουσιώδη ανάρτηση στο Facebook χαρακτήρισε τον Πέτκοβιτς μεγάλο προπονητή και άνθρωπο!

«Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε συναντάμε κάποιες δυσκολίες και ο κόουτς σε κάθε παιχνίδι είναι υποχρεωμένος να εξηγεί τι γίνεται. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι λίγα τα άτομα που θα ήταν σε θέση να συμπεριφερθούν ως άνθρωποι με αρχές και να διατηρούν την ομάδα όπως έκανε πάντα ο ίδιος. Μπράβο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, μεγάλε προπονητή και μεγάλε χαρακτήρα! Είμαι μαζί σου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερνάνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.