Πέτκοβιτς: «Αξίζαμε τη νίκη στο ντέρμπι»

Η Λάτσιο άξιζε τη νίκη στο ντέρμπι της Ρώμης, υπογράμμισε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Ολίμπικο».

Η Λάτσιο άξιζε τη νίκη στο ντέρμπι της Ρώμης, υπογράμμισε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Ολίμπικο». Ο τεχνικός των «λατσιάλι» χαρακτήρισε άδικη την ισοπαλία μεταξύ των δυο ομάδων, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τη Φενέρμπαχτσε για το Europa League.

Αρχικά, ο Πέτκοβιτς δήλωσε: «Κυριαρχήσαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παίξαμε πολύ καλύτερα από τη Ρόμα. Κρίμα, γιατί χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να τους κερδίσουμε και να αποσπαστούμε περισσότερο από αυτούς. Πάντως έμεινα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, καθώς έκαναν αυτό που είχαμε πει. Πίεσαν σωστά, δεν ρίσκαραν και απέδειξαν πως είναι ικανοί να κερδίσουν κάθε αντίπαλο».

Στην συνέχεια, ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας συμπλήρωσε: «Οι παίκτες που έπαιξαν έδωσαν ποιότητα, αλλά και δύναμη στην ομάδα. Έκλεισαν τους διαδρόμους προς την περιοχή μας και έβγαιναν στις αντεπιθέσεις με οργάνωση. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιους προσωπικά, αλλά πρέπει να τονίσω πως έμεινα ικανοποιημένος από τον Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος απασχόλησε την άμυνα της Ρόμα, αν και ήταν φανερά ανέτοιμος, μετά την απουσία του τον τελευταίο καιρό».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για το Europa League: «Πρέπει να σκεφτώ τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους, αφού θα έχουμε απουσίες. Πιστεύω πως αν παίξουμε με μυαλό και δεν αγχωθούμε, μπορούμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.