Ρώμη σαν να λέμε… Σαρδηνία!

Λες και αγωνιζόταν στο γήπεδό της η Κάλιαρι, πήρε σπουδαία νίκη με 4-2 στη Ρώμη επί της Ρόμα και ανέβηκε στη βαθμολογία του Καμπιονάτο.

Λες και αγωνιζόταν στο γήπεδό της η Κάλιαρι, πήρε σπουδαία νίκη με 4-2 στη Ρώμη επί της Ρόμα και ανέβηκε στη βαθμολογία του Καμπιονάτο.

Στο ματς που άνοιξε την 23η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ναϊνγκολάν μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά ο αρχηγός Φραντσέσκο Τότι έφερε το ματς στα ίσια στο 35′.

Παρόλα αυτά με το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γκοϊκοετσέα με αυτογκόλ έκανε το 2-1 για την Κάλιαρι η οποία δεν σταμάτησε εκεί και στο 53′ ο Σάου έδωσε σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Τη «χαριστική βολή» στους Ρωμαίους έδωσε ο Πισάνο στο 71′ (4-1) με τη Ρόμα απλά να μειώνει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μαρκίνιο (2-4). Η Κάλιαρι έφτασε έτσι τους 24 βαθμούς και άφησε πίσω της την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και αντικαταστάθηκε στο 59΄από τον Ντε Ρόσι, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν στην αποστολή χωρίς να πάρει όμως χρόνο συμμετοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.