Παρουσιάστηκε επίσημα ο Τοροσίδης

Ο Βασίλης Τοροσίδης ήδη πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ρόμα και τη Δευτέρα (28/1) παρουσιάστηκε επίσημα από τον ιταλικό σύλλογο.

Ο Βασίλης Τοροσίδης ήδη πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ρόμα και τη Δευτέρα (28/1) παρουσιάστηκε επίσημα από τον ιταλικό σύλλογο.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους, μετά και την παρθενική του εμφάνιση στην εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 της Ρόμα στην Μπολόνια.
Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, στις δηλώσεις του που φιλοξενούνται και στην ιστοσελίδα του συλλόγου, σχολίασε πώς δεν νιώθει καμία πίεση για τις απαιτήσεις της νέας του ομάδα, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για το ρόστερ των πρωτευουσιάνων.

«Θα προσπαθήσω να προσφέρω ό,τι παραπάνω μπορώ στη Ρόμα. Υπάρχει υλικό με πλούσιο ταλέντο και ίσως αδικούμαστε από την όγδοη θέση της βαθμολογίας. Και στην προηγούμενη ομάδα μου, τον Ολυμπιακό, υπήρχε μεγάλη πίεση, οπότε είμαι συνηθισμένος. Είναι λογικό να δεχόμαστε την κριτική, η οποία μας ενθαρρύνει να γινόμαστε καλύτεροι», ήταν η κύρια τοποθέτηση του «Τόρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.