Ζέμαν: «Παραποιούνται τα λεγόμενά μου»

Δυσαρεστημένος με το πώς μεταφέρονται τα όσα δηλώνει από τον ιταλικό Τύπο, εμφανίστηκε ο Ζντένεκ Ζέμαν.

Δυσαρεστημένος με το πώς μεταφέρονται τα όσα δηλώνει από τον ιταλικό Τύπο, εμφανίστηκε ο Ζντένεκ Ζέμαν. Ο τεχνικός της Ρόμα υπογράμμισε πως οι Ιταλοί προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα λόγια του, αντί να τα μεταφέρουν όπως τα λέει. Επίσης, αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα, τονίζοντας πως περιμένει ένα δυνατό ματς.

Αρχικά, ο Ζέμαν δήλωσε: «Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, αφού τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες που παίζουν όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Εκτιμώ πολύ τη δουλειά που έχει κάνει ο Μοντέλα, ο οποίος και στην Κατάνια είχε φτιάξει πολύ καλή ομάδα, έχοντας, μάλιστα, παίκτες μικρότερης αξίας. Αυτό δείχνει πως είναι εξελίξιμος και πολύ ικανός προπονητής».

Επίσης, ο Ζέμαν υπογράμμισε: «Περιμένω να παίξει επιθετικά, όπως παίζει πάντα. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και σημαντικό. Οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία και έχουν παρόμοιους στόχους. Συνεπώς χρειάζεται μέγιστη προσοχή, αυτοσυγκέντρωση, αποτελεσματικότητα, αλλά και τύχη. Θέλουμε να πάρουμε τρεις απαραίτητους βαθμούς».

Και συμπλήρωσε για το θέμα των δηλώσεών του: «Περιμένω να παίξει επιθετικά, όπως παίζει πάντα. Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και σημαντικό. Οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία και έχουν παρόμοιους στόχους. Συνεπώς χρειάζεται μέγιστη προσοχή, αυτοσυγκέντρωση, αποτελεσματικότητα, αλλά και τύχη. Θέλουμε να πάρουμε τρεις απαραίτητους βαθμούς».

Τέλος, ο Τσέχος τεχνικός υπογράμμισε: «Ομολογώ πως δυσκολεύομαι να πιστέψω πως μια ομάδα είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα τόσο μεγάλο ποσό, όσο αυτό που ακούγεται για τον Ντανιέλε και μάλιστα για έναν παίκτη της ηλικίας του Ντε Ρόσι. Αυτό είπα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.