Στραματσιόνι: «Δεν είναι έτοιμος ο Σνάιντερ»

Εξηγήσεις για τους λόγους που δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή της Ίντερ τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, έδωσε ο Αντρέα Στραματσιόνι.

Εξηγήσεις για τους λόγους που δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή της Ίντερ τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, έδωσε ο Αντρέα Στραματσιόνι. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός δεν είναι απολύτως έτοιμος να αγωνιστεί και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με τη Νέφτσι Μπακού.

Αρχικά, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Ο Σνάιντερ δεν είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Νέφτσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Προπονείται κανονικά, βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, αλλά εκτιμώ πως ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ισχύει, δηλαδή, ό,τι και για τους υπόλοιπους παίκτες, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Όταν το κρίνω εγώ, θα παίξει».

Στην συνέχεια, ο προπονητής των «νερατζούρι» συμπλήρωσε: «Πάψτε να προσπαθείτε να βγάλετε είδηση εκεί που δεν υπάρχει. Είμαι προπονητής και αναλαμβάνω τις ευθύνες των επιλογών μου. Ο Σνάιντερ δεν είναι ακόμα έτοιμος να παίξει, τελεία και παύλα».

Τέλος, ο Στραματσιόνι δήλωσε: «Αυτό στο οποίο είμαστε συγκεντρωμένοι είναι οι επόμενοι τρεις αγώνες του πρωταθλήματος. Απαιτήσεις για μεταγραφές δεν έχω, αν και θεωρώ πως έχουμε ένα κενό. Στον αντικαταστάτη του Μιλίτο. Αλλά δεν πρόκειται να ζητήσω κάτι από τον Μοράτι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.