Ολική ανατροπή για τη Ρόμα

Η Ρόμα βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Τζένοα στο "Λουίτζι Φεράρις", αλλά με εντυπωσιακή ανατροπή και το τελικό 4-2 πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Η Ρόμα βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Τζένοα στο “Λουίτζι Φεράρις”, αλλά με εντυπωσιακή ανατροπή και το τελικό 4-2 πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Τα γκολ των Κούτσκα και Γιάνκοβιτς στο 7′ και το 15′ αντίστοιχα, έδωσαν σαφέστατο προβάδισμα στους γηπεδούχους και έκοψαν τα πόδια των “τζιαλορόσι”.

Ο αρχηγός Φραντσέσκο Τότι, ωστόσο, έδωσε το σύνθημα στο 27′ μειώνοντας σε 2-1 και η ομάδα της πρωτεύουσας ισοφάρισε πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Οσβάλντο στο 44′. Ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 56′ έδωσε το προβάδισμα στη Ρόμα, ενώ το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε με γκολ του Λαμέλα στο 83′.

Ο Παναγιώτης Τατχτσίδης αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο με τους φιλοξενούμενους, φτάνοντας τις 7 συμμετοχές στη φετινή Σέριε Α.

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Μορέτι, Μπόβο, Κανίνι, Γκράνκβιστ, Αντονέλι (70′ Μελάτσι), Σεϊμούρ (62′ Μπερτολάτσι), Κούτσκα, Γιάνκοβιτς, Μποριέλο, Χορκέρα (54′ Ιμόμπιλε)

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Μπαλτζαρέτι, Λεάντρο, Πίρις, Μαρκίνιος, Ντε Ρόσι, Ταχτσίδης, Φλορέντσι (77′ Πιάνιτς), Τότι, Οσβάλντο (88′ Μπράντλεϊ), Λαμέλα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.