“Γεμάτη” ισοπαλία στη Βερόνα

Η παράδοση που θέλει τη Βερόνα να κερδίζει σπάνια στο "Μπεντεγκόντι" την Τορίνο συνεχίστηκε... Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δυο φορές και ισοφαρίστηκαν ισάριθμες, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 2-2.

Η παράδοση που θέλει τη Βερόνα να κερδίζει σπάνια στο “Μπεντεγκόντι” την Τορίνο συνεχίστηκε… Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δυο φορές και ισοφαρίστηκαν ισάριθμες, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 2-2.

Τις τελευταίες δέκα φορές που έχουν αναμετρηθεί στην έδρα της Βερόνα, οι φιλοξενούμενοι έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά, ενώ έχουν νικήσει έξι. Η Βερόνα άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λούκα Τόνι στο 49′ (18ο γκολ του υψηλόσωμου επιθετικού το 2015), και ενώ πριν τρία λεπτά ο ίδιος παίκτης είχε διαμαρτυρηθεί για ένα ακόμα, το οποίο του το αρνήθηκε ο διαιτητής Ιράτι.

Το 1-1 σημείωσε ο Μπασέλι στο 66′ σημειώνοντας το τρίτο του γκολ σε ισάριθμα ματς στη φετινή Serie A, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γκόμες έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του Βαγγέλη Μόρα (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι). Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Ακουα στο 73′ ολοκληρώνοντας ένα τρελό επτάλεπτο που είχε τρία γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι και δη ο Λούκα Τόνι διαμαρτυρήθηκαν για άλλες τρεις περιπτώσεις πέναλτι.

Το αποτέλεσμα
Βερόνα – Τορίνο 2-2
1-0 (49) πέναλτι Τόνι
1-1 Μπασέλι (66)
2-1 (71) Γκόμες
2-2 Ακουα (73)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.