Μπρέσια-Πάρμα 1-2: Θέαμα και ουσία από τον Κουλουσέφσκι (hls)

Με τον 20χρονο Σουηδό να δίνει ασίστ και να σκοράρει, οι "παρμένσι" πήραν δεύτερη διαδοχική νίκη επί της υποβιβασμένης Μπρέσια.

Η Πάρμα με τον Κουλουσέφσκι σε μία ακόμη πειστική παράσταση, πέρασε με νίκη 2-1 από τη Λομβαρδία και την έδρα της υποβιβασμένης Μπρέσια, η οποία κατέβηκε στον αγώνα με 16 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. 

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα, αφού εξαιρουμένου ενός χαμένου τετ-α-τετ του Κουλουσέφσκι στο 10′ δεν υπήρξε κάτι άξιο αναφοράς.

Στο δεύτερο μέρος όμως η κατάσταση διαφοροποιήθηκε. Ο Καπράρι στο 48′ λίγο έλειψε να πετύχει το γκολ της αγωνιστικής με τακουνάκι, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 59′ ο Κουλουσέφσκι προσέφερε έτοιμο γκολ στον Νταρμιάν με τον 30χρονο να βρίσκει δίχτυα στη Serie A, ύστερα από 5 χρόνια.

Ο γεννημένος στην Πάρμα και άλλοτε ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Ντεσένα ισοφάρισε σε 1-1 στο 62′, αλλά ο Κουλουσέφσκι δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα του.

Στο 81′ με περίφημο πλασέ πέτυχε το γκολ νίκης της ομάδας του Ντ’ Αβέρσα, με το 9ο γκολ του στο πρωτάθλημα, στέλνοντας τους “κροτσάτι” στους 46 βαθμούς, όσους έχει κι η Ελλάς Βερόνα. 

Αυτό είναι το 4ο ματς πρωταθλήματος, στο οποίο ο Σουηδός που ανήκει στη Γιουβέντους, έχει γκολ και ασίστ. 

Μπρέσια (4-4-2): Αντρενάτσι, Σεμπρίνι (88′ Γκέτσι), Γκασταλντέλο (αρχ.) (66′ Παπέτι), Μανγκρανβίτι, Ματσέου, Ζμρχαλ, Τονάλι, Ντεσένα, Σπάλεκ (79′ Μαρτέλα), Αγέ, Τορεγκρόσα

Προπονητής: Ντιέγο Λόπες

Πάρμα (4-3-3): Σέπε, Λαουρίνι (69′ Πετσέλα), Ιακοπόνι (αρχ.) (70′ Σπροκάτι), Ντερμάκου, Νταρμιάν, Κούτσκα (58′ Σιλιγκάρντι), Μπαριλά, Κούρτιτς, Κουλουσέφσκι, Καπράρι (70′ Μπρούνο Άλβες), Ζερβίνιο (76′ Ινγκλέζε)

Προπονητής: Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.