Γιουβέντους: Τέλος η σεζόν για Ντάγκλας Κόστα

Ο Ντάγκλας Κόστα τραυματίστηκε και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στη Serie A. Ο Βραζιλιάνος τρέχει να προλάβει το Champions League.

Ο Ντάγκλας Κόστα τραυματίστηκε και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στη Serie A. Ο Βραζιλιάνος τρέχει να προλάβει το Champions League. Ο Βραζιλιάνος πέρασε αλλαγή στον αγώνα κόντρα στην Ουντινέζε (2-1) στο δεύτερο ημίχρονο και τη θέση του Μπερναρντέσκι. Μετά το τέλος του ματς ένιωσε ενοχλήσεις και ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στον δεξιό μηρό.

Η επιστροφή του υπολογίζεται σε 15 μέρες, κάτι που σημαίνει πως η σεζόν στη Serie A ολοκληρώθηκε για τον Βραζιλιάνο και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την συνέχεια του Champions League, εφόσον η Γιουβέντους αποκλείσει τη Λιόν (1-0 στο πρώτο ματς στη Γαλλία). Ο Κόστα είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και δύσκολα βγάζει ολόκληρο παιχνίδι για 90 λεπτά. Τις περισσότερες φορές ο Σάρι τον ρίχνει στο ματς από τον πάγκο ή όταν τον βάζει βασικό, είναι θέμα χρόνου πότε θα τον κάνει αλλαγή. Φέτος μέτρησε 23 συμμετοχές και τις 16 ήρθε από τον πάγκο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.