Κουλιμπαλί: Για πάντα στη Νάπολι, αλλά…

Ο Σενεγαλέζος στόπερ, Καλιντού Κουλιμπαλί, τόνισε πως θα ήθελα να παραμείνει για μια ζωή στη Νάπολι, αλλά δεν μπορεί να δώσει υποσχέσεις.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί τόνισε πως θα ήθελα να παραμείνει για μια ζωή στη Νάπολι, αλλά δεν μπορεί να δώσει υποσχέσεις. Ο Σενεγαλέζος βρίσκεται ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του και το μέλλον του παραμένει αβέβαιο, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να δίνουν περίπου 60 εκατομμύρια και τη Νάπολι να επιμένει στα 70.

”Θα ήθελα να παραμείνω στη Νάπολι για πάντα, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα ακόμα. Είμαι μέλος της ομάδας και στο τέλος της σεζόν θα μιλήσω με τους διευθυντές. Αυτή τη στιγμή είμαι 100% συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο” είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης (Kiss Kiss radio)

Ο Κουλιμπάλι έχει και τον ρόλο του ”σκάουτερ” στη Γαλλία, καθώς είναι καλός φίλος του μεταγραφικού στόχου του συλλόγου, Βίκτορ Οσιχμέν, που από μέρα σε μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως.

Ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν πως ο 21χρονος έχει περάσει ιατρικά στη Ρώμη και θα ανακοινωθεί μετά τις διακοπές του. Ο πρώην επιθετικός της Λιλ, με την οποία πέτυχε 18 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ σε 38 παιχνίδια, θα παραλάβει την φανέλα με το νούμερο ”9”.

”Μίλησα μαζί του, με ρώτησε για τον ρατσισμό στην Ιταλία και τη Νάπολι. Του εξήγησα πως εδώ μπορεί να είναι ήρεμος, οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλο τον κόσμο και οι οπαδοί είναι φανταστικοί”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.