Φιορεντίνα – Τορίνο 2-0: Η παράδοση επιβεβαιώθηκε (vid)

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Φιορεντίνα επιβλήθηκε στο Αρτέμιο Φράνκι 2-0 της Τορίνο, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής στη Serie A.

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Φιορεντίνα επιβλήθηκε στο Αρτέμιο Φράνκι 2-0 της Τορίνο, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής στη Serie A.

Η ομάδα του Μπέπε Ιακίνι, κράτησε για ακόμα ένα παιχνίδι το εντός έδρας αήττητο απέναντι στη Τορίνο. Οι ”βιόλα” παραμένουν αήττητοι για 46 ολόκληρα χρόνια (από τον Οκτώβριο του 1976). Η ”γκρανάτα” έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι χτυπητές αδυναμίες, καθώς γνώρισε την ήττα για 8ο σερί ματς μακριά από το Τορίνο. 

Μόλις στο 2ο λεπτό η Φιορεντίνα προηγήθηκε με την ασίστ του Φρανκ Ριμπερί για τον Κουαμέ, το σουτ του οποίου κόντραρε στον Λιάνκο και κατέληξε στα δίχτυα του Σίριγκου. Δεύτερη ασίστ από το Γάλλο στο 75ο λεπτό , αυτή την φορά για τον Κουτρόνε που σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τρεις διαδοχικές αγωνιστικές. Δευτερόλεπτα πριν, η Τορίνο, έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Μπελότι βρήκε το αριστερό δοκάρι του Τερατσάνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.