Γκασπερίνι: Ας περιμένει η Παρί, προέχει η Γιουβέντους (vid)

O προπονητής της Αταλάντα, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, ανυπομονεί να ζήσει σπουδαία συναισθήματα στο Champions League τον Αύγουστο απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως προέχει το ματς κόντρα στη Γιουβέντους (11/7, 22.45).

O προπονητής της Αταλάντα, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, ανυπομονεί να ζήσει σπουδαία συναισθήματα στο Champions League τον Αύγουστο απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως προέχει το ματς κόντρα στη Γιουβέντους (11/7, 22.45).

Η ομάδα του Μπέργκαμο κληρώθηκε με τους πρωταθλητές Γαλλίας στα προημιτελικά στην πρώτη τους παρουσία στο θεσμό και σύμφωνα με τον Γκασπερίνι, την ομάδα περιμένει μια τεράστια πρόκληση. Ο τεχνικός της Αταλάντα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

”Έχουμε πάρει μια γεύση συναισθημάτων. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι σπουδαία ομάδα και στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου. Εμείς, γευτήκαμε την ατμόσφαιρα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, σίγουρα, έχει πολλά να μας προσφέρει. Περιμένω μια δυνατή ομάδα απέναντί μας, παρά την οριστική διακοπή στο Σαπιονά. Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε για το Champions League, αυτή την στιγμή πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα”

Η Αταλάντα μετράει έξι σερί νίκες μετά την επανέναρξη και δοκιμάζεται στο Τορίνο απέναντι στην πρωτοπόρο Γιουβέντους που προέρχεται από ήττα στο Σαν Σίρο από τη Μίλαν (4-2).

”Έχουμε ένα μεγάλο ματς μπροστά μας που θα κρίνει πολλά σε ότι αφορά στην συμμετοχή μας στο Champions League της ερχόμενης περιόδου. Η Γιουβέντους είναι ακόμα μια υποψήφια για την κατάκτηση του τροπαίου. Θα δεχτούμε την πρόκληση με προσοχή και απόλυτη συγκέντρωση”.

”Ερχόμαστε στο Τορίνο μετά από σειρά καλών εμφανίσεων και θετικών αποτελεσμάτων. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν το δρόμο. Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι κάθε τρεις μέρες, αλλά είναι το ίδιο για όλους. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να κυνηγήσουμε την έξοδό μας στο Champions League και του χρόνου, αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος”.

Θυμηθείτε τι έγινε στα αποδυτήρια της Αταλάντα όταν η ομάδα προκρίθηκε στα προημιτελικά:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.