Σαμπντόρια – ΣΠΑΛ 3-0: Άλμα σωτηρίας (vid)

Η Σαμπντόρια πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ξέφυγε εφτά βαθμούς από τη επικίνδυνη ζώνη και βύθισε στην τελευταία θέση τη ΣΠΑΛ που δύσκολα προλαβαίνει το τρένο της παραμονής.

Η Σαμπντόρια πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ξέφυγε εφτά βαθμούς από τη επικίνδυνη ζώνη και βύθισε στην τελευταία θέση τη ΣΠΑΛ που δύσκολα προλαβαίνει το τρένο της παραμονής. Στο Λουίτζι Φεράρις της Γένοβας κατάφερε να πετύχει την 9η φετινή της νίκη, 2η συνεχόμενη μετά το 1-2 κόντρα στη Λέτσε.

Ο Πολωνός Κάρολ Λινέτι στην πρώτη ευκαιρία της Σαμπντόρια άνοιξε το σκορ με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή (1-0, 11ο λεπτό). Η ΣΠΑΛ ισορρόπησε το ματς και έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Στρεφέτσα να ισοφαρίσει λίγο αργότερα. Η ομάδα του Ρανιέρι έδωσε χώρο στον αντίπαλο και με δύο αντεπιθέσεις σκόραρε δύο φορές στις καθυστερήσεις και έδωσε πανηγυρικό τόνο στο ημίχρονο. Ο Γκαμπιαντίνι με φάουλ έφτασε τα 8 γκολ γράφοντας το 2-0 και ο Λινέτι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σαμπντόρια περίμενε στο μισό της γήπεδο τη ΣΠΑΛ που έψαξε το γκολ μέχρι το φινάλε αλλά δεν το βρήκε ποτέ. Μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων, το δοκάρι του Πετάνια στο 82ο λεπτό που ήρθε από τον πάγκο και προσπάθησε να ξαναβάλει τη ΣΠΑΛ στο παιχνίδι.

Σαμπντόρια (Ρανιέρι): Αουντέρο, Μπερεζίνσκι, Αουτζέλο, Κόλεϊ, Γιοσίντα, Έκνταλ, Λινέτι (89′ Ντ’Αμίκο), Μπερτολάτσι (60′ Άσκιλντσεν), Γιάνκτο (69′ Ντεπάολι), Ραμίρες (69′ Λερίς), Γκαμπιαντίνι (60′ Λα Γκούμινα)

ΣΠΑΛ (Ντι Μπιάτζιο): Λέτιτσα, Τσιόνεκ, Μπονιφάτσι, Σάλα, Βίκαρι (60′ Σάλαμον), Νταμπό (46′ Βαλντιφιόρι), Στρεφέτσα, Μισιρόλι, Μούρτζια (78′ Τούνζοφ), Φλόκαρι (60′ Πετάνια), Τσέρι (69′ Κάστρο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.