Serie A: Έκρηξη προέδρου ιταλικής ομοσπονδίας

Ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα ισχυρίζεται πως ορισμένοι σύλλογοι προσπαθούσαν να σταματήσουν τη σεζόν, προκειμένου να αποφύγουν τις καταβολές μισθών στους ποδοσφαιριστές τους.

Ο Γκαμπριέλε Γκραβινα ισχυρίζεται πως ορισμένοι σύλλογοι προσπαθούσαν να σταματήσουν τη σεζόν, προκειμένου να αποφύγουν τις καταβολές μισθών στους ποδοσφαιριστές τους. Στην Ιταλία περιμένουν την καθοριστική συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Αθλητισμού, Βιντσέντσο Σπανταφόρα και της διοργανώτριας αρχής, που θα ρίξει φως στο μέλλον του πρωταθλήματος. Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής της ομοσπονδίας μίλησε στο περιοδικό Diritto dello Sport σχετικά με την κατάσταση.

«Είμαστε η Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, έτσι φυσικά το DNA μας, μας ωθεί να παίξουμε ποδόσφαιρο. Με μεγάλη θλίψη είδα στον κόσμο του ποδοσφαίρου να κάνει τα πάντα για να σταματήσει τη σεζόν, ίσως πεπεισμένοι ότι θα τους επέτρεπε να αποφύγουν την καταβολή μισθών στους υπαλλήλους τους”.

«Είναι ένα διεστραμμένο παιχνίδι από έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο που θέλει να μείνει εκτός γηπέδου για να περιορίσει την οικονομική ζημία. Όλα αυτά με έπεισαν ακόμη περισσότερο ότι έπρεπε να συνεχίσω τη μάχη. Γνωρίζω Ιταλούς που πιστεύουν ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε και καταλαβαίνω τη στεναχώρια τους να βλέπουν παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, αλλά αν θέλουμε να τονώσουμε ξανά την οικονομία της χώρας μας, τότε δεν μπορούμε να αποφύγουμε να συμπεριλάβουμε μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες της, δηλαδή το ποδόσφαιρο”!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.