Πετάνια: «Ανατριχίλα να φορέσω την φανέλα της Νάπολι!»

Ο επιθετικός της ΣΠΑΛ, Αντρέα Πετάνια, ανυπομονεί ήδη, για τη μετακίνηση του την επόμενη σεζόν στη Νάπολι. 

Ο 25χρονος επιθετικός υπέγραψε στους «παρτενοπέι» τον Ιανουάριο, αλλά αποφάσισε να παραμείνει στη ΣΠΑΛ ως δανεικός για το υπόλοιπο της σεζόν, ώστε να τη βοηθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

«Απλώς η σκέψη ότι θα φορέσω τη φανέλα της Νάπολι στο Στάδιο «Σαν Πάολο» μου φέρνει ανατριχίλα», είπε ο Πετάνια στη Raisport.

«Θα είναι τιμή μου να παίξω μαζί με τους Μέρτενς, Ινσίνιε, παίκτες που θαυμάζω τόσο πολύ. Αυτήν τη στιγμή, πρέπει να επικεντρωθώ, στο πως θα σωθεί η ΣΠΑΛ και μετά μπορώ να σκεφτώ τη Νάπολι. Εάν κάνω και τα δύο αυτά πράγματα καλά, τότε μπορώ να στοχεύσω και στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας».

Η ΣΠΑΛ βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 18 πόντους μετά από 26 αγωνιστικές, απολύθηκε ο προπονητής Λεονάρντο Σέμπλιτσι λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας και ήρθε ο Τζίτζι Ντι Μπιάτζιο. 

«Ήταν πολύ περίεργο στην αρχή, το να είμαστε απομονωμένοι και να ανησυχούμε για τα μέλη της οικογένειας μας, αλλά αρχίζουμε να επιστρέφουμε στην  προπόνηση τώρα, αν και σε πολύ μικρές ομάδες. Το να είμαι σε θέση να τρέξω σε γρασίδι, ήταν περίεργο.

Αυτό είναι καινούργιο για εμάς, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε. Είναι πολύ πιο δύσκολο χωρίς τους οπαδούς μας να μας υποστηρίζουν, αλλά ξέρουμε πόσο νοιάζονται και σίγουρα δεν θα έχουμε έλλειψη κινήτρων. Ο Ντι Μπιάτζιο θέλει από εμάς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και αισθάνομαι μια επιπλέον ευθύνη, ως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας».

Ο Πετάνια έχει δείξει αξιοθαύμαστη επαφή με τα δίχτυα. Πέρυσι τελείωσε το πρωτάθλημα με 16 γκολ σε 36 παιχνίδια στη Serie A και εφέτος πριν από τη διακοπή, είχε σκοράρει 11 φορές σε 24 αγώνες πρωταθλήματος.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.