Ζλάταν:”Να παίξω στη Σουηδία; Δεν ξέρω…”

Ο Σουηδός βρίσκεται ακόμα στην πατρίδα του και προπονείται με την Χάμαρμπι και θα επιστρέψει στην Ιταλία εφόσον μπορεί να κάνω φυσιολογική προπόνηση με τους ''ροσονέρι''.

Ο Σουηδός βρίσκεται ακόμα στην πατρίδα του και προπονείται με την Χάμαρμπι και θα επιστρέψει στην Ιταλία εφόσον μπορεί να κάνω φυσιολογική προπόνηση με τους ”ροσονέρι”. Ο Ζλάταν νιώθει καλά μαζί με τον σύλλογο όπου έχει αγοράσει το 23% των μετοχών και διατηρείται σε φόρμα κάνοντας καθημερινή προπόνηση.

Φυσικά και ανησυχώ, συνεχώς γίνονται πράγματα και οι καταστάσεις δεν βοηθούν, το μέλλον είναι αβέβαιο” είπε σε σουηδικό μέσο ενημέρωσης

Την ίδια ώρα, δεν νομίζω πως πρέπει να σταματήσουμε τα πάντα, πρέπει να συνεχίζω την ζωή μου. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν, όμως αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και σεβόμαστε την υπάρχουσα κατάσταση”

Ο Ζλάταν κάνει προπόνηση σε εξωτερικό χώρο, σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του στη Μίλαν που προπονούνται όσο είναι δυνατόν μέσα στο σπίτι.

”Μια χαρά, νιώθω ευγνώμων που μπορώ να κάνω προπόνηση με τα παιδιά στον ύπαιθρο. Δυστυχώς στην Ιταλία πρέπει να μένεις μέσα, οπότε εδώ είμαι χαρούμενος και μπορώ να δουλεύω καθημερινά με τους φανταστικούς ανθρώπους που συλλόγου της Χάμαρμπι. Οι περισσότεροι είναι νέοι και διψάνε για διακρίσεις, οπότε το επίπεδο είναι υψηλό”.

Το συμβόλαιο του 38χρονου λήγει στο τέλος της σεζόν με την Χάμαρμπι να είναι ένας πιθανός επόμενος προορισμός…

”Δεν γνωρίζω το μέλλον μου, πολλά συμβαίνουν και πραγματικά δεν ξέρω το θα κάνω. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει καθώς μπορεί ο κωρονοϊός θα βαρέσει όλο τον κόσμο και να γυρίσει ανάποδα η γη. Δεν σκέφτομαι τίποτα για την ώρα καθώς έχω συμβόλαιο με την Μίλαν. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Αν θα παίξω στη Σουηδία δεν το ξέρω ακόμα. Πάντα έλεγα πως δεν θα αγωνιστώ στο Σουηδικό πρωτάθλημα αλλά έχω πει και άλλες φορές στο παρελθόν πράγματα που αργότερα άλλαξα την γνώμη μου. Για την ώρα χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους και προπονούμαι κάθε μέρα στην ύπαιθρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.