Χόρευαν στη βροχή (video)

Η Φιορεντίνα απέδρασε από τη Βερόνα κερδίζοντας την ουραγό Κιέβο 3-4 σε ένα γεμάτο ματς με χαμένο πέναλτι του Πελισιέ, αποβολή του Μπενάσι και τρία δοκάρια!7 γκολ στη πρεμιέρα στη Τοσκάνη και άλλα τόσα στο Μπεντεγκόντι.

Η Φιορεντίνα απέδρασε από τη Βερόνα κερδίζοντας την ουραγό Κιέβο 3-4 σε ένα γεμάτο ματς με χαμένο πέναλτι του Πελισιέ, αποβολή του Μπενάσι και τρία δοκάρια!

Η Φιορεντίνα άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς με τον Λουίς Μουριέλ να σκοράρει για 2η σερί αγωνιστική με τη φανέλα των ”βιόλα” φτάνοντας τα τρία γκολ.Ο Μπενάσι στο 26ο λεπτό με πολύ όμορφο σουτ έγραψε το 0-2 σκοράροντας για 7η φορά στη σεζον.

Λίγο πριν φύγει το πρώτο μέρος ο Στεπίνσκι έβαλε ξανά στο ματς τους γηπεδούχους μετά την ασίστ του Ντεπάολι διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με την Φιορεντίνα να μένει με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μπενάσι που σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι στην προσπάθεια του Λερίς. Ο Πελισιέ νίκησε τον Λαφόν και ισοφάρισε 2-2 στο 60ο λεπτό.

Στο 79ο λεπτό η Φιορεντίνα παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα βρήκε χώρους με τον Φεντερίκο Κιέσα να σκοράρει και να βάζει μπροστά τους φιλκοξενούμενους.Στο 84ο λεπτό ο Πελισιέ έχασε πέναλτι, μετά το χέρι που έκανε ο Γκέρσον και στο 86ο λεπτό ξανά ο Κιέσα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 2-4!

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τζόρτζεβιτς στο 89ο ερχόμενος από το πάγκο με τη Κιέβο να χάνει ευκαιρίες μέχρι το τελευταίο σφύριγμα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.