Γι’ αυτό τον πήρε

Με δύο γκολ στο δεκάλεπτο, ενδεικτικά της ποιότητάς του και στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός με τη Γιουβέντους, ο Γκονσάλο Ιγουαΐν οδήγησε την νταμπλούχο Ιταλίας στο 3-1 επί της Σασουόλο.

Με δύο γκολ στο δεκάλεπτο, ενδεικτικά της ποιότητάς του και στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός με τη Γιουβέντους, ο Γκονσάλο Ιγουαΐν οδήγησε την νταμπλούχο Ιταλίας στο 3-1 επί της Σασουόλο. Η Κυρία έκανε άνετα το «3 στα 3» στη Σέριε Α και πλέον επικεντρώνεται στην πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ και την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σεβίλη.

Ο Αργεντίνος δε θα μπορούσε να είχε φανταστεί καλύτερα την πρώτη του παρουσία στην αρχική 11άδα των «μπιανκονέρι». Μόλις στο 4′ από ασίστ του Ντιμπάλα με διαγώνιο συρτό σουτ από την περιοχή άνοιξε το σκορ, ενώ πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο στο «J Στέιντιουμ» διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα κι αυτά της ομάδας του με γυριστό από το ύψος του πέναλτι μετά από κεφαλιά-πάσα του Κεντίρα.

Στο 27′ δε, ήταν η σειρά του Μίραλεμ Πιάνιτς νσ σκοράρει, επίσης στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός, με κοντινό σουτ κι αφού πρώτα είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά. Η Γιουβέντους είχε τελειώσει νωρίς-νωρίς την υπόθεση «τρίποντο» και στη συνέχεια σταμάτησε να σφυροκοπά τη Σασουόλο, που βρήκε με τη σειρά της χώρους να επιτεθεί.

Ο Αντέι στο 33′ μείωσε για τους φιλοξενούμενους και το 3-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, αλλά και το τελικό του ματς. Η Σασουόλο είχε μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε με τον Πολιτάνο, το σουτ του οποίου απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Λίχτσταϊνερ.

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Μπενατιά, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα (72′ Ερνάνες), Πιάνιτς, Λεμινά, Ιγουαΐν (70′ Μάντζουκιτς), Ντιμπάλα (87′ Πιάτσα)

Σασουόλο (Ντι Φραντσέσκο): Κονσίλι, Γκατσόλα, Πελούζο, Ατσέρμπι, Αντέι, Μανιανέλι, Ντάνκαν, Πελεγκρίνι (57′ Γιεμέλο), Μάτρι (57′ Μισιρόλι), Ραγκούζα (80′ Ρίτσι), Πολιτάνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.