Μιχαΐλοβιτς: «Ε, όχι και 90 εκατ. ο Μπελότι!»

Υπερβολικές είναι οι εκτιμήσεις για το μεταγραφικό κόστος του Αντρέα Μπελότι, σύμφωνα με τον προπονητή του στην Τορίνο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Υπερβολικές είναι οι εκτιμήσεις για το μεταγραφικό κόστος του Αντρέα Μπελότι, σύμφωνα με τον προπονητή του στην Τορίνο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.
 
Ο 22χρονος επιθετικός έχει πετύχει έξι γκολ στους τελευταίους τέσσερις αγώνες του με τον σύλλογό του και την εθνική Ιταλίας. Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ανανεωμένο συμβόλαιό του, η ρήτρα αποδέσμευσης θα είναι 90 εκατ. ευρώ.
 
«Αν υπάρχει μία ομάδα που θέλει να πληρώσει αυτά τα ποσά, τότε εντάξει, αλλά είναι υπερβολικά. Αυτές οι εκτιμήσεις δεν είναι πραγματικές. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει παίκτης που αξίζει 90 ή 100 εκατ. ευρώ. Αν ίσχυε αυτό, θα έβαζαν τέσσερα γκολ σε κάθε ματς και θα κέρδιζαν μόνοι τους», επέμεινε ο Σέρβος τεχνικός.
 
«Αν έπαιζα τώρα αντί για είκοσι χρόνια πριν, θα άξιζα και εγώ 100 εκατ. για τα χαρακτηριστικά μου. Οσο για τον Μπελότι, αν φύγει κάποια μέρα, το πιο σημαντικό θα ήταν να ξαναχτίσουμε την ομάδα με τα χρήματα της μεταγραφής του. Ελπίζω όμως να μείνει στην Τορίνο, τουλάχιστον όσο και εγώ», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.