Το πρέσινγκ της Μπάγερν στον Γκουαρδιόλα και η πρόθεση του Ισπανού

Είναι γνωστό τοις πάσι πως η Μπάγερν Μονάχου θα έχει άλλον προπονητή του χρόνου και πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποτελεί τον διακαή πόθο των Βαυαρών.

Ο Ισπανός τεχνικός πραγματοποίησε μία πετυχημένη πορεία με τη γερμανική ομάδα καθώς κατέκτησε τρεις φορές το πρωτάθλημα, δύο φορές το Κύπελλο Γερμανίας, μία φορά το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και άλλη μία το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Η μη κατάκτηση του Champions League είναι και το δέλεαρ για την τωρινή… ενόχληση. Συγκεκριμένα άνθρωπο της Μπάγερν Μονάχου θέλουν να τον φέρουν πίσω με την πρόκληση να κατακτήσει με όλες τις ομάδες που έχει κοουτσάρει το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ωστόσο οι προσπάθειες του μάλλον θα πέσουν στο κενό. Ο Ισπανός θέλει να εξαντλήσει αρχικά το συμβόλαιο που έχει με τη Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο και λήγει το καλοκαίρι του 2025.  

Το πρακτορείο που εκπροσωπεί τον Γκουαρδιόλα, Tacticgrup, έχει περιγράψει τις προθέσεις του να παραμείνει στη Σίτι και να ολοκληρώσει τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο του τρέχοντος συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα τόνισαν στο Sky στη Γερμανία: “Ο Πεπ έχει την Μπάγερν στην καρδιά του, αλλά δεν θέλει να φύγει από τη Σίτι αυτό το καλοκαίρι. Είναι πολύ χαρούμενος και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Η επιστροφή στην Μπάγερν δεν αποτελεί επιλογή”.

Ο Γκουαρντιόλα είχε πάει στο Μόναχο τον Ιούλιο του 2013, αντικαθιστώντας τον Γιουπ Χάινκες μετά από ένα χρόνο άδεια μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα. Ηγήθηκε της ομάδας της Μπουντεσλίγκα μέχρι τον Ιούνιο του 2016, οπότε και πήγε στη Σίτι.

Κοούτσαρε του Βαυαρούς σε 161 αγώνες, σημειώνοντας 124 νίκες, πετυχαίνοντας το υψηλότερο ποσοστό νικών στην καριέρα του, 75,16%.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.